Gazete Vatan Logo
İddaaMisli’de günün en çok oynanan maçları

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

Bradford - Newport: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Bradford - Newport mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %19’u Bradford’un galip gelmesini bekliyor.

Misli Editörü Bora Ünal’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Ligde aldığı 3 haftalık seri mağlubiyetlerin ardından 2 maçını da kazanan Newport, 4 haftadır galibiyete hasret kalan Bradford City’e konuk oluyor. Newport üst sıralara tırmanmak için Bradford City ise taraftarı önünde moral bulmak için sahaya çıkıyor. Ben karşılaşmada iki takımın da skor üretebileceğini düşünüyorum. Tercihim KG Var.

Barracas - Ind. Mendoza: Maç Sonucu X

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Barracas - Ind. Mendoza mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %10’u karşılaşmanın berabere biteceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Tercihi: İlk Yarı Sonucu X

Barracas, ligde oynadığı son iki karşılaşmada da fileleri havalandırdı ancak genel durumlarına baktığımızda tabela yapmakta oldukça zorlanan bir ekip. Mendoza tarafında da durumlar çok farklı değil. Tabela yapmakta zorluk çekiyorlar. İlk yarıda denge bekliyorum.

Haberin Devamı

Sokol – Rotor: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan Sokol - Rotor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %18’i Sokol’un galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Halil Demirkan’ın Tercihi: İlk Yarı Sonucu X

Rotor'un galibiyet hasreti devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta Vladikavkaz ile golsüz berabere kalmışlardı ve ligdeki galibiyet hasreti 6 maça yükselmişti. Bu süreçte 5 beraberlik alan Rotor, savunma yönüyle ön plana çıkan bir ekip. Sokol da rakibi gibi 15 puana sahip ve ligdeki son 9 maçta 1 kez galibiyet sevinci yaşayabildiler. İki ekip de şu ana kadar hücumda çok fazla etkili olamadılar. Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede ekiplerin biraz daha temkinli olmalarını bekliyorum.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Haberin Devamı

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!