Gazete Vatan Logo
İddaaMisli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Kawasaki F - Ventforet: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Kawasaki F - Ventforet mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %26’sı ev sahibinin maçı kazanmasını bekliyor.

Misli Editörü Bora Ünal’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

En son 2017’de karşılaşan iki takımın mücadelesinde Kawasaki, evinde 2. Lig ekibi Ventforet’i ağırlıyor. Ligde 38 puanla 11. sırada bulunan Ventforet, son 5 maçta 3 galibiyet alarak son haftalarda formda bir görüntü veriyor. Kalesini gole kapamada sıkıntılar yaşayan Kawasaki’nin ise hücum performansı bir o kadar iyi. Bu maçta da skor üreteceklerdir. Bu nedenle ev sahibi ekibin evinde zayıf rakibine karşı galip gelebileceğini düşünüyorum.

Nagoya - Sanfrecce Hiroshima: 2.5 Üst

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Nagoya - Sanfrecce Hiroshima mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %19’u karşılaşmanın 2.5 Üst olacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Mesut Aydın Kale’nin Tercihi: Maç Sonucu 2

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Grampus, 2 hafta önce iç sahada kaybettiği ligin en formda takımı ve lideri Hiroshima ile kupada karşı karşıya gelecek. Hiroshima müthiş bir seri yakaladı ve 7 maçtır üst üste kazanıyor. Bu maçta da hata yapmasını beklemiyorum.

Komorlar - Gambiya: 2.5 Üst

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Komorlar - Gambiya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %26’sı karşılaşmanın 2.5 Üst olacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Halil Demirkan’ın Tercihi: İlk Yarı 0.5 Üst

Gambiya, savunmada problemli bir ekip. Afrika Uluslar Ligi gruplarında oynadığı 3 maçtan da yenilgiyle ayrılmışlardı. Ayrıca Dünya Kupası eleme gruplarında da son maçta Gabon'a 3-2 yenilmişlerdi. Komorlar ise Dünya Kupası eleme gruplarında şu ana kadar iyi bir performans sergiledi ve gruptaki 4 maçında da skor üretmeyi başarmıştı. Uluslar Kupası'nda grubun ilk maçında özellikle Komorlar'ın, rakibine karşı hücumda etkili olabileceğini düşünüyorum. Gollü bir başlangıç görebiliriz.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!