Gazete Vatan Logo
İddaaMisli’de günün en çok oynanan maçları

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

Galatasaray – Beşiktaş: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve ‘’Canlı Sohbet’’ seçeneği bulunan Galatasaray – Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %31’i karşılaşmanın Galatasaray galibiyeti ile sonuçlanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi: İlk Yarı Sonucu X Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın son sahibi Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Süper Kupa için kozlarını paylaşacak... Galatasaray'da geçen sezona kıyasla Davinson Sanchez'i ve yeni transfer Elias Jelert'i izleyemeyeceğiz. Kolombiyalı stoper Sanchez, Copa America oynadığı için idmanlara yeni başladı; Danimarkalı sağ bek Jelert ise hafif bir sakatlığı olduğu için riske edilmeyecek. TD Okan Buruk'u geçen sezonu bitiren ilk 11 ve sistemle maça çıkması bekleniyor. Bir diğer yeni transfer Michy Batshuayi kenarda görev bekleyecek, en ileride Mauro Icardi olacak... Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal, Cenk Tosun ve Ante Rebic takımdan ayrıldı. Son transfer Emirhan Topçu takımla antrenman bile yapmadığı için kadroda olmayacak. Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Can Keleş takviyeleri gerçekleştirildi. Yeni TD Giovanni van Bronckhorst ile 15 günde 10 tane hazırlık maçı (çoğu düşük seviye takımlarla) oynadılar; 6G 3B 1M elde ettiler... Hem Buruk hem de GvB, basın toplantısında iddialı ama temkinli açıklamalarda bulundu. Okan Buruk kupa koleksiyonuna yeni bir parça eklemek ister, GvB yeni takımıyla ilk resmi maçında kupa zaferi yaşamak... Dengeli, kontrollü, risklerin minimum alındığı bir maç başlangıcı görebiliriz. İlk yarı eşitlik bozulmayacaktır.

Haberin Devamı

Sporting Lizbon – Porto Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Sporting Lizbon- Porto kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %16’sı karşılaşmanın Sporting Lizbon galibiyet ile sonuçlanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Barış Keklik’in Tercihi: Karşılıklı Gol var

Geçtiğimiz sezonu 10 puan farkla şampiyon tamamlayan Sporting, geçtiğimiz sezonu pek de istediği gibi geçiremeyen ancak kupa finalinde şimdiki rakibi Sporting’i yenerek kupayı kazanan Porto ile rövanş maçına çıkacak. Sporting tarafında transfer döneminde bir kayıp yaşanmazken Porto’nun en iyi oyuncularından biri olan Mehdi Taremi, Inter’e transfer oldu. Sporting’i kupa yolunda bir adım önde görsem de taraf bahsi yerine karşılıklı gol bahsini öneriyorum. Schalke 04 – Braunschweig : Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Schalke 04 - Braunschweig mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %64’ü karşılaşmanın Schalke 04 galibiyeti ile sonuçlanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Suat Can Yurdum’un Tercihi: Deplasman 0.5 Üst

Schalke, geçtiğimiz sezonu son düzlükle aldığı puanlar sonucu orta sıralarda tamamlamayı başardı. Gelsenkirchen ekibi, hazırlık döneminde çıktığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Özellikle son 2 hazırlık maçında gol bulamaları dikkat çekti. Geçen sezonu düşme hattının hemen üzerinde tamamlayan Braunschweig ise 6 hazırlık maçında 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak iyi bir sezon öncesi kampına imza attı. Hazırlık maçlarında gol yollarındaki etkinliğiyle dikkat çeken Braunschweig’in bu karşılaşmada gol bulacağını düşünüyorum. Tahminim Deplasman 0.5 Üst. Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Haberin Devamı

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!