Gazete Vatan Logo
İddaaMisli’de günün en çok oynanan maçları

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

Trabzonspor - Ruzomberok: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Trabzonspor - Ruzomberok mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %23’ü Trabzonspor’un rövanşı da alacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Tercihi: Maç Sonucu 1 ve 4.5 Alt

Slovakya'da Trabzonspor 2-0 kazanırken, Uğurcan Çakır 8 kurtarışla maçı tamamladı. Ruzomberok, bordo-mavili ekibe kıyasla 2 kat daha fazla korner kullandı. Daha efektif olan, organize (Trezeguet) ve jeneriklik (Cihan Çanak) goller atan taraf ise Trabzonspor'du. Zaten Abdullah Avcı da basın toplantısında bunu kabul etti; rövanşı (seyircileri önünde) daha iyi oynamaları gerektiğinin altını çizdi... Trabzonspor'da ilk maç süre almayan yeni transferlerden Pedro Malheiro (sağ bek) ve kadroda olmayan Borna Barisic (sol bek) hazır durumda. Malheiro yerine Ozan Tufan'ı sağ bekte izlemiştik. Orta alanda bir diğer yeni transfer John Lundstram forma giymişti... Ruzomberok'ta sol bek Alexander Selecky sakat. Deplasmandaki Avrupa maçlarında da son yıllarda başarılı değiller. Son 6 maçta galibiyetleri yok... Trabzonspor 2-0'ın artısıyla kontrolü elinde tutarak oynayacaktır; az skorlu, klasik bir Avcı galibiyeti alarak turlaması şaşırtmaz.

Haberin Devamı

Silkeborg - Molde FK: 2.5 Üst

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Silkeborg - Molde FK mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %35’i maçta en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu: İlk Yarı Sonucu X

Molde, ilk maçta bulduğu gol pozisyonları iyi değerlendiren taraf oldu ve sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Oyunun genelinde Silkeborg’un kötü oynamadığını düşünüyorum ve rövanş, skor avantajına rağmen Molde için kolay geçmeyecek. Molde, savunmada daha çok özenli olabilir. İlk yarı beraberliği, bu zorlu mücadele için ideal tercih olacaktır.

FK Vojvodina - Ajax: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından FK Vojvodina - Ajax mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %65’i Ajax’ın deplasmanda kazanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu: İlk Yarı 1.5 Alt

Farioli yönetimindeki Ajax, 53 bin taraftarın izlediği ilk maçta skoru bulmakta çok zorlandı. 86'daki golle 1-0 kazanabildiler ve rakibe beklenenden fazla fırsat tanıdılar. Rakibin bunları değerlendirememiş olması, Ajax'ın şansıydı. Sırbistan'daki bu rövanşta Ajax'ın tur için yine oyunun kontrolünü elinde tutması gerekiyor. En azından ilk yarıda çok tempo beklemiyorum. 'İlk yarı 1.5 altı' ideal duruyor.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!