Gazete Vatan Logo
İddaaMisli’de günün en çok oynanan maçları

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde eleme maçlarının heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

Ruzomberok - Trabzonspor: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Ruzomberok – Trabzonspor karşılaşmasını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %42’si temsilcimizin kazanacağını düşünüyor.

Misli Safa Can Konuksever’in Tercihi: Maç Sonucu 2

Bir önceki turda Tobol'u eleyen Ruzomberok, Trabzonspor'a göre mütevazı bir kadroya sahip. Draguş, Lundstram, Ozan Tufan gibi yeni transferler 11'de başlayabilir. Ayrıca Cihan Çanak, Nwakaeme ve Barisic gibi diğer yeni isimler de göreve hazır. Trabzonspor'da en büyük sıkıntı, stoper transferinin bu tura yetişmemesi. Buna rağmen Bordo-Mavililer, Slovakya'da galibiyete yakın taraf. Molde FK - Silkeborg: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Molde – Silkeborg mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %32’si maçı ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Tercihi: 3.5 Alt

Molde, Norveç Ligi’nde güçlü bir seviyeye ulaşamadı. Ofansif anlamda etkin olmalarına rağmen savunmada aynı güveni veremiyorlar. Konuk ekip, yeni başlayan Danimarka ligine 1-0’lık galibiyetle başladı. Savunma yönleri kuvvetli ve favori olan Molde karşısında savunma öncelikleri ilk tercihleri olacaktır. Konuk ekip tarafından bakarak az gol ihtimalini muhtemel görüyorum ve 3,5 gol altı bahsini öneriyorum. Braga - Maccabi Ironi Petah Tikva: 2.5 Üst

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Braga - Maccabi Ironi Petah Tikva mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %17’si tercihini 2.5 Üst seçeneğinden yana kullanıyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Tercihi: 2.5 Üst

Geçtiğimiz sezon İsrail Ligi'ni 8. sırada tamamlayan Petah Tikva, kendi kalitelerinin çok üstünde olan Braga'ya konuk olacak. Braga, geçtiğimiz sezonu dördüncü sırada tamamlamış ve gol yollarındaki gücünü göstermişti. Ligin başlamasına onlar adına çok var ancak bu turları çok küçümseyeceklerini düşünmüyorum. Net olarak favori oldukları bu maçta 2.5 gol baremi aşılabilir. Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Haberin Devamı

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!