Gazete Vatan Logo
İddaaMisli'de Galatasaray - Young Boys heyecanı!

Misli'de Galatasaray - Young Boys heyecanı!

Galatasaray, İsviçre'de 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında, Young Boys'u Aslantepe'de konuk ederken sizde bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL + 50 TL hediye!

Misli'de Galatasaray - Young Boys heyecanı!

Bern'deki ilk ayakta Young Boys'a 3-2 yenilen Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'yı da kaybetti. Tecrübelistoper rövanşta cezası nedeniyle (kırmızı kart) oynamayacak. Davinson Sanchez hâlâ sakat; savunmanın ortasında "Kaan Ayhan & Victor Nelsson" ikilisini izleyeceğiz. Skor 2-0'ken kenara gelen Fernando Muslera hazır durumda, rövanşta eldivenler bir kez daha Uruguaylı file bekçisinde olacak. Skoru 2-0'dan2-2'ye getiren Michy Batshuayi için TD Okan Buruk; "Kararı maç saati vereceğiz..." dedi. Kulübe yakın bazı kaynaklar, Belçikalı golcü ile Mauro Icardi'nin aynı anda ilk 11 başlayabileceğini düşünüyor. Böyle bir ihtimal gerçekleşirse Dries Mertens yedek oturur; Batshuayi, Icardi'nin arkasındaki hücum gücü olarak oynar.

İlk maçı Joel Monteiro (2) ve Filip Ugrinic'in (pen.) golleriyle 3-2 kazanan Young Boys'ta ise Saidy Janko dışında göze çarpan bir eksik yok. Kastriot Imeri sakatlığı nedeniyle ilk maçta süre almamıştı; rövanş öncesi de son durumu belirsizliği korunuyor. TD Patrick Rahmen ilk maçta Silvere Ganvoula ile maça başlamış, Cedric Itten'i kenardan getirmişti. Ugrinic'in hücum partneri maç saati netleşecek. Rahmen basın toplantısında; "Galatasaray'ı kaleden uzakta tutmak için bazı planlarımız var..." dedi. İlk maç 18 faul yapan İsviçre temsilcisinin planı, daha çok faul yapmak olabilir mi?

Haberin Devamı

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Galatasaray'ın Avrupa'da oynadığı son 11 maçın 10'u "KG VAR" oldu.
- Young Boys'un Avrupa'da oynadığı son 9 maçın 7'sinde "karşılıklı gol" izledik.
- Maçın Norveçli hakemi Espen Eskas geçen sezon 20 karşılaşma yönetmişti. (69 sarı kart - 1 kırmızı kart -4 penaltı)