Gazete Vatan Logo
İddaa"Krejcikova-Paolini" Wimbledon Kadınlar final maçına Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!

"Krejcikova-Paolini" Wimbledon Kadınlar final maçına Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!

Wimbledon'da ilk kez final oynayacak olan Çekyalı Barbora Krejcikova ile rüya gibi bir 2024 geçiren İtalyan Jasmine Paolini, şampiyonluk için All England Lawn Tennis and Croquet Club'da kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Canlı İzle, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL + 50 TL hediye!

"Krejcikova-Paolini" Wimbledon Kadınlar final maçına Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!

Çekyalı raket Barbora Krejcikova, daha önce 4. turdan öteye gidemediği Wimbledon'da ilk kez final oynayacak. Hem 2018'de hem de 2022'de "çiftler" kategorisinde burada şampiyonluk yaşamıştı. "Grand Slam" bazında 2021'de Roland Garros'ta şampiyonluğu bulunuyor. Wimbledon'a gelmeden önce Eatbourne'da ilk turu geçememiş, Birmingham'da çeyrek finalde elenmişti. Wimbledon'da final öncesi 6 rakibi, toplamda 14 set oynayarak (2 kez 2-1, 4 kez 2-0) yenmeyi başardı.

İtalyan tenisçi Jasmine Paolini, Roland Garros'tan sonra Wimbledon'da da finale çıkarak yükselişini sürdürdü. Roland Garros'ta Iga Swiatek'e 6-2 ve 6-1'lik setlerle 2-0 kaybetmişti. 2024'ün başında Avustralya Açık'ta 4. tur oynamıştı; 2023 ve öncesinde ise Grand Slam'lerde 2. turdan öteye gitmişliği yok! Wimbledon'a gelmeden önce Eastbourne'de yarı final oynadı; Darya Kasatkina'ya 3 sette kaybetti. Wimbledon'da ise finale gelene kadar devirdiği 6 rakibe sadece 2 set verdi. (4 kez 2-0, 2 kez 2-1)

"Krejcikova-Paolini" Wimbledon Kadınlar final maçına Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!

Haberin Devamı

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Krejcikova ile Paolini ilk kez çim kortta karşı karşıya gelecek.
- Daha önce 1 kez, sert kortta, Avustralya Açık'ta (ana tablo eleme maçında) oynamışlardı. (2018, Krejcikova 2-0)
- İki raket için de "toprakçı" diyebiliriz. Krejcikova çimde 31. maçına çıkacak; Paolini ise 29.
- Krejcikova'nın Wimbledon'daki 6 maçının 4'ünde 21.5 oyun sayısı aşıldı. (38 - 26 - 13 - 21 - 23 - 28)
- Paolini'nin Wimbledon'daki 6 maçının 4'ünde 21.5 oyun sayısı aşılmadı. (21 - 21 - 20 - 32 - 15 - 31)

MİSLİ YAZARI UZMAN BAHİS’İN YORUMU

Sezon başında alelade bir oyuncu iken şu an elit seviyede bir raket haline gelmeyi başaran Paolini üst üste hem Roland Garros’ta hem de Wimbledon’da final görerek bunu yapmayı başaran nadir sporcular arasına girmeyi başardı. Gerçekten muazzam istekli ve çok iyi mücadele ediyor. Yarı finalde Vekic karşısında ilk seti kaybetse de pes etmemiş ve etkileyici bir geri dönüşe imza atarak maç tie breaki ile adını finale yazdıran taraf olmuştu. Tecrübeli raket Krejcikova da muhtemelen turnuva öncesinde burada Collins, Ostapenko ve Rybakina’yı sırayla eleyerek finale geleceğini tahmin etmezdi. Özellikle Rybakina karşısında geri dönüş yapması önemliydi. Tabi bunda rakibinin servislerinde istediği düzeyde başarılı olamaması da etkiliydi ama sonuçta çok iyi mücadele etti ve kazanmayı başardı. Grand slamlarde genel olarak daha deneyimli ve bir de grand slam şampiyonluğunun olması onu burada öne çıkaran faktör. Ancak Paolini’nin Roland Garros finalindeki gibi kolay lokma olacağını zannetmiyorum. Çekişmeli bir mücadele izleyebiliriz.

Haberin Devamı

"Krejcikova-Paolini" Wimbledon Kadınlar final maçı ÜCRETSİZ Canlı Yayınla Misli'de olacak!