Gazete Vatan Logo
İddaaAnadolu Efes ve Fenerbahçe Beko sahnede, “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” Misli’de!

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko sahnede, “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” Misli’de!

EuroLeague’de 2024-25 sezonu dün oynanan maçlar ile başladı. Bugün de EuroLeague’in ilk haftasında üç maç basketbol severleri beklerken; temsilcilerimiz de yeni sezonun ilk maçlarında bugün sahne alıyor. Fenerbahçe Beko, Olympiacos’u ağırlayacakken; Anadolu Efes ise Virtus Bologna ile deplasmanda karşılaşacak. EuroLeague’in yeni sezonuna iyi bir başlangıç yapmak isteyen temsilcilerimizin bugünkü maçları “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli’de olacak. Ayrıca Misli üyeleri bu hafta sonu da futbol ve basketbolda pek çok karşılaşmaya Şampiyon Oranlar ile normalin üzerinde oranlar ile oynayabilecek. Ayrıca hem Fenerbahçe – Olympiacos hem de Virtus Bologna – Anadolu Efes karşılaşmaları Misli’de canlı yayınlanacak. İşte karşılaşmalara ait detaylar…

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko sahnede, “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” Misli’de!

Fenerbahçe Beko – Olympiacos

Temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, bugün saat 20.30’da Ülker Arena’da Yunan ekibi Olympiacos’u konuk edecek. Fenerbahçe; Wade Baldwin, Devon Hall, Arturs Zagars, Erten Gazi, Nicolo Melli, Bonzie Colson, Khem Birch ve Boban Marjanovic ile anlaşarak yeni bir çehreye bürünmüş olarak sezona başlıyor. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Anadolu Efes’e kaybeden Fenerbahçe, EuroLeague’e galibiyetle başlamayı amaçlıyor. Fenerbahçe’de Erten Gazi’nin oynama durumu net değilken; Tarık Biberovic’in ise forma giymesi beklenmiyor.

Olympiacos ise geçen sezon ezeli rakipleri Panathinaikos’un hem EuroLeague’de hem Yunanistan Ligi’nde şampiyon olması sonrası bu sezon oldukça iddialı bir kadro kurdu. Naz Mitrou-Long, Luca Vildoza, Evan Fournier, Keenan Evans ve Sasha Vezenkov gibi isimleri kadrosuna katan Olympiacos’ta bu sezon hedef net şampiyonluk. Yunanistan Süper Kupası’nda Panathinaikos’u yenmeyi başaran Olympiacos, sezona moralli başlıyor. Yunan ekibinde de Fenerbahçe karşısında Keenan Evans, Moustapha Fall, Naz Mitrou-Long ve Nikola Milutinov’un oynaması beklenmiyor. Shaq McKissic ise belirsiz.

Haberin Devamı

Virtus Bologna – Anadolu Efes

Bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes ise bugün saat 22.00’de Virtus Bologna ile deplasmanda karşılaşacak. Bu sezon Virtus Bologna’ya transfer olan Will Clyburn de ilk haftadan eski takımına rakip olacak. Virtus Bologna, oyun kurucu bölgesine Matthew Morgan ve Rayjon Tucker gibi hamleler yaptı. Ağırlıklı olarak geçen sezonki kemik kadrosunu da korumayı başardı. Bu sezon Play-off görme hesapları yapıyorlar. Virtus Bologna, Süper Kupa finalinde Milano’ya uzatmalara kaybederken; lig maçını ise kazandı.

Anadolu Efes ise bu sezon da koç Tomislav Mijatovic ile yola devam etme kararı aldı. Doğuş Özdemiroğlu, Jordan Nwora, Rolands Smits, Stanley Johnson ve Vincent Poirier gibi isimleri kadrosuna katan Anadolu Efes; Shane Larkin, Beaubois, Elijah Bryant ve Darius Thompson gibi isimlerle de birlikte tekrardan zirveye oynayan bir takım haline geline gelmek istiyor. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Fenerbahçe’yi yenmeyi başaran Anadolu Efes, sezona özgüven depolayarak başlıyor. Anadolu Efes’te, Virtus Bologna maçı öncesinde Shane Larkin’in durumu belirsiz.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. Temsilcilerimizin EuroLeague maçlarının heyecanını “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile daha fazla yaşayın!