Gazete Vatan Logo
FutbolHocasına destek çıktı!

Hocasına destek çıktı!

Fildişi Sahili’nin eleştirilen hocasına Galatasaraylı Drogba destek verdi, “Lamouchi, kendisine yapılan saldırıları hak etmiyor” dedi

Hocasına destek çıktı!

Galatasaray’ın Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Drogba, Fildişi Sahili Milli Takımı Teknik Direktörü Sabri Lamouchi’ye sahip çıktı. Bilindiği gibi Tunus asıllı Fransız teknik adam ile yolların ayrılacağı ve yerine Giovanni Trapattoni’nin geleceği haberleri çıkmıştı.

Canal + televizyonuna konuşan Drogba, “Lamouchi, kendisine yapılan saldırıları hak etmiyor. Lamouchi çok iyi bir teknik adam. Biz 2012’de Afrika Uluslar Kupası’nda final oynadığımız zaman takımın yarısı Şampiyonlar Ligi’nde forma giyiyordu. Yalnızca Eboue ve Yaya Toure gibi isimler Avrupa’nın en üst seviyelerinde mücadele ediyorlar. Ancak Galatasaray’ın Chelsea’ye ve Manchester City’nin de Barcelona’ya elenmesiyle burada da Fildişili oyuncu kalmadı” diye konuştu.

Takımın yaşlı olduğu eleştirilerine de değinen sarı-kırmızılıların 36 yaşındaki forveti, “Bana baktığınız zaman bunu söylemeniz doğal. Ben artık genç değilim. Ancak Yaya Toure, Sol Bamba, Gervinho ve Max Gradel… Bunlar da yaşlı değil” ifadelerini kullandı.