Gazete Vatan Logo
GalatasarayG.Saray’ın Ergin Ataman planı!

G.Saray’ın Ergin Ataman planı!

Galatasara Odeabank’ın Gran Canaria’yı mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Dursun Özbek’in soyunma odasına indiği ve takımın bu başarısının ardından koç Ergin Ataman’a zamlı yeni kontrat önerileceği ifade ediliyor.

G.Saray’ın Ergin Ataman planı!

Galatasaray camiasının bu sezon futbolda yüzü gülmezken basketbolda ise tarihi başarılara adım adım ilerleniyor… Ergin Ataman yönetimindeki erkek takımı ULEB Eurocup yarı final ilk maçında Gran Canaria’yı evinde 89-75 ile devirip finalin kapısını aralarken başkan Dursun Özbek de maçı Abdi İpekçi’de takip edenler arasındaydı.

Potada taraftarı ile bir bütün olan ve tüm hedefini kupayı kazanmak üzerine yapan sarı-kırmızılılar maçın ardından soyunma odasında büyük sevinç yaşarken başkan Dursun Özbek de tebrik için soyunma odasına indi.

Maçı birlikte takip ettiği yöneticilerle birlikte takımın yanına giden Özbek önce başantrenör Ergin Ataman ve ekibini kutlarken ardından da oyunculara teşekkür etti. Tüm takımı performansından dolayı öven Özbek 6 Nisan’da İspanya’da oynanacak maçtan da en iyi skorla dönerek finale çıkacaklarına emin olduğunu vurgularken, son olarak da konuşmasını bitirirken oyunculara “Sizlerle gurur duyuyorum” dedi ve soyunma odasından ayrıldı.

ATAMAN'A ZAMLI KONTRAT

Basketbol takımının başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray’da kalmış, kulübün maddi zorluklardan geçtiği dönemde ücretinden büyük fedakârlık yaparak daha az bir rakama kontratını uzatmıştı. A Milli Takımı da çalıştıran Ataman’ın gelecekte yola nasıl devam edeceği ve tercihini hangi takımdan yana kullanacağı bilinmezken yönetim sözleşmesi bitmeden Ataman’a yeniden imza attırmak istiyor.

Haberin Devamı

Ataman’a zam yaparak yeni sözleşme önerecek olan yönetim, bu kez süreyi 2 yıl ile sınırlamadan daha uzun süreli imza attırmak için planlamalarını yapıyor.

(Sporcope)