Gazete Vatan Logo
Süper LigTrabzonspor'da Nwakaeme depremi! Resmen pişman etti

Trabzonspor'da Nwakaeme depremi! Resmen pişman etti

Trabzonspor’a dönen Nijeryalı futbolcu, sakatlıktan yakasını kurtaramadı, görev yaptığı maçlarda da gol atamadı.

Trabzonspor'da Nwakaeme depremi! Resmen pişman etti

Trabzonspor’daki ilk döneminde 145 maçta 47 kez rakip fileleri havalandıran ve sezon başında bordo-mavililere geri dönen Anthony Nwakaeme, ikinci döneminde sakatlıklarla boğuşurken verimli olamadı.

2018-19 sezonu başında İsrail’in Hapoel Beer Sheva takımından 1 milyon 100 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilen golcü oyuncu, ilk sezonunda 31 resmi karşılaşmada 11, 2019-2020’de 43 maçta 14, 2020-2021’de 35 müsabakada 7, 2021-2022’de ise 36 mücadelede 15 gol kaydetmişti.

Daha sonra Suudi Arabistan’ın Al-Fayha takımına transfer olan deneyimli forvet, iki sezon aradan sonra sezon başında Trabzonspor’a dönmüştü. Ligin ilk haftasında Net Global Sivasspor ile oynanan karşılaşmada sol alt adalesinde yaralanma tespit edilen futbolcu, St. Gallen ile UEFA Konferans Ligi’nde oynanan iki karşılaşmanın yanı sıra ikas Eyüpspor ve Beşiktaş maçlarında görev alamadı.

Daha sonra 19 Eylül’de Bellona Kayserispor maçıyla sahalara dönen yıldız oyuncu, Gaziantep FK ve TÜMOSAN Konyaspor müsabakalarının ardından tekrar sakatlık yaşadı ve 5 Ekim’deki Atakaş Hatayspor karşılaşmasında kadroya alınmadı. Sakatlığı devam eden Nijeryalı oyuncunun 2-3 hafta daha sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Nwakaeme depremi Resmen pişman etti