Gazete Vatan Logo
TrabzonsporTrabzonspor'da Paul Onuachu transferi için geri sayım!

Trabzonspor'da Paul Onuachu transferi için geri sayım!

Paul Onuachu için Trabzonspor, kulübü Southampton ile görüşmelerini sürdürüyor. Bordo-mavili yönetim bonservisi istediği rakama çekmek için uğraşırken, transferde mutlu sona çok yaklaştığı öğrenildi

Trabzonspor'da Paul Onuachu transferi için geri sayım!

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki sabah antrenmanı dinamik ısınmanın ardından koordinasyon ve 5’e 2 çalışmasıyla başladı. İdman, dayanıklılık çalışması ile son buldu. Önce gün Csanad ile oynanan hazırlık maçında forma giyen isimler yenilenme antrenmanı yaptı. Fırtına’da akşam ise taktiksel ve bireysel çalışmalar gerçekleştirildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için İngiliz basınından flaş iddia geldi. Nwakame, Dragus, Barisic, Lundstram, Cihan Çanak ve Ozan Tufan transferleriyle kadrosunu güçlendiren bordo-mavililer, Paul Onuachu için de girişimlerine hız verdi. Santrfor bölgesi için çok sayıda alternatif ile temas halinde olan Trabzonspor’un ilk hedefi Nijeryalı golcü...

ONUACHU TRABZONSPOR İÇİN ISRARLI

Geride kalan sezonda Trabzonspor forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Onuachu da yeniden bordo-mavili formayı giymekte ısrarlı olduğu öğrenildi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Southampton, Onuachu’yu yeni sezon kadrosunda düşünmüyor ve 10 milyon euroluk bonservis bedeli beklentisinde. Haberde, Trabzonspor’un teklifini 6 milyon euroya kadar çıkardığı ve sonraki satıştan yüzde 25 pay teklif ettiği, iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği vurgulandı.

Haberin Devamı

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Geçen sezon ortaya koyduğu performansla Trabzonspor’un üçüncülüğünde büyük pay sahibi olan tecrübeli forvet Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 25 maçta forma giyerken 17 gol attı, 4 de asist yaptı.

Trabzonsporda Paul Onuachu transferi için geri sayım