Gazete Vatan Logo
TrabzonsporTrabzonspor'da Abdullah Avcı’nın yerine Şenol Güneş

Trabzonspor'da Abdullah Avcı’nın yerine Şenol Güneş

Trabzonspor, Teknik Dierektör Abdullah Avcı ile yol ayrımına geldi. Bordo-mavili yönetim, fesih işlemlerini başlatırken, Şenol Güneş’e teklif götürüldü

Trabzonspor'da Abdullah Avcı’nın yerine Şenol Güneş

Trabzonspor'un Avrupa macerası, UEFA Konferans Ligi Play-off Turu'nda oynanan St. Gallen maçıyla son bulurken, teknik adam konusunda da önemli bir gelişme yaşandı.
Bordo-mavili yönetim, bu sezon Avrupa'da başarısız bir görüntü ortaya koyan Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın geleceği masaya yatırdı. Yönetimin, Avcı ile bir görüşme gerçekleştirdiği, ayrılık konusunda prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Fesih görüşmeleri devam ederken, durumun kısa süre içerisinde açıklanacağı vurgulandı.
Trabzonspor Yönetimi'nin, bu gelişme sonrasında kapıyı çaldığı ilk ismin Şenol Güneş olduğu ifade edildi. Bordo-mavili takımın efsaneleri arasında yer alan Güneş ile bir görüşme yapan yönetimin, "Sana ihtiyacımız var" diyerek teklifte bulunduğu ifade edildi.
Öte yandan Trabzonspor, Eyüp deplasmanı için bugün yola çıkacak. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sabah 10.30’da yapacağı idmanla birlikte çalışmalarını noktalayacak olan Karadeniz ekibi, 16.30’da özel bir uçakla İstanbul’a uçacak. Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yollar ayrılırsa takımı sahaya İhsan Derelioğlu çıkaracak.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Abdullah Avcı’nın yerine Şenol Güneş