Gazete Vatan Logo
TrabzonsporOnuachu bombası patladı! Trabzonspor derken, başka bir Süper Lig ekibine gidiyor

Onuachu bombası patladı! Trabzonspor derken, başka bir Süper Lig ekibine gidiyor

Süper Lig’de ilk 4 haftada 3 beraberlik ve 1 galibiyet alarak namağlup 6 puan toplayan Göztepe, transferde büyük oynuyor.

Onuachu bombası patladı! Trabzonspor derken, başka bir Süper Lig ekibine gidiyor

Göztepe, 13 Eylül tarihinde sona erecek yaz transfer dönemi öncesi Nijeryalı santrfor Paul Onuachu’yu kadrosuna dahil etmek için harekete geçti.

Sarı-kırmızılı ekip ile birlikte Sport Republic şirketinin yönettiği İngiltere Premier Lig temsilcisi Southampton’ın kadrosunda yer alan Onuachu için girişimlere başlayan Göztepe'nin, hafta sonuna kadar transferi resmiyete kavuşturacağı bildirildi.

Türkiye’den eski takımı Trabzonspor’un da çok istediği 30 yaşındaki futbolcu, Avrupa’da transfer döneminin bitmesinin ardından rotayı yeniden Süper Lig’e çevirdi.

Southampton’ın sezon başında 15 milyon Euro bonservis istediği Onuachu’nun büyük ihtimalle bir sezon daha kariyerine ülkemizde devam edeceği bildirildi.

Fırsatı kaçırmak istemeyen Göztepe’nin ise Onuachu konusunda çok istekli olduğu da vurgulandı.

Geçen sezon Trabzonspor forması giyen deneyimli santrfor, 25 resmi maçta 17 gol attı. Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Bodrum FK maçının ardından bir forvet takviyesi yapacaklarını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Onuachu bombası patladı Trabzonspor derken, başka bir Süper Lig ekibine gidiyor