Gazete Vatan Logo
Süper LigLyon-Beşiktaş maçında tribünde sürpriz isim! Desteklemeye geldi

Lyon-Beşiktaş maçında tribünde sürpriz isim! Desteklemeye geldi

UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam kritik mücadelede Lyon'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek ilk galibiyetini alan Beşiktaş iddiasını sürdürürken Siyah-Beyazlılar'ı tribünde sürpriz bir isim de destekledi.

Lyon-Beşiktaş maçında tribünde sürpriz isim! Desteklemeye geldi

Avrupa Ligi'nde ilk iki maçından mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, zorluk mücadelesi üst seviyede olan Lyon deplasmanından altın değerinde üç puan kazandı. Kara Kartal'ı stadyumda ise sürpriz bir isim destekledi. İşte detaylar...

ERSİN DAMGA VURDU

UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Olimpik Lyon ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş’ta bugünkü Olympique Lyon maçı öncesi yaşanan kaleci krizi çözüme kavuştu. Sakatlığı nedeniyle zorlu deplasmanda oynaması şüpheli olan Siyah-Beyazlılar’ın file bekçisi Ersin Destanoğlu, ilk 11’de sahaya çıktı. Ersin, Mert Günok’un yokluğunda kaptan olarak görev aldı. Teknik direktör van Bronckhorst maç öncesi, “Ersin Destanoğlu bugün (dün) maça çıkabilecek durumdaydı. Bu nedenle onu tercih ettik” sözlerini sarfetti. Karşılaşmanın hemen başında rakibi ile çarpışan Ersin Destanoğlu, kısa süreli bir sakatlık yaşadı. Tedavisi saha içinde tamamlanan 23 yaşındaki kaleci, oyuna devam etti. Maçta tam 8 kurtarış yapan Ersin, mücadeleye damga vurdu.

Haberin Devamı

SIRADAKİ RAKİP MALMÖ

Ülkemizi Avrupa Ligi’nde temsil eden takımlarımızdan Beşiktaş, Lyon karşılaşmasıyla bu organizasyondaki üçüncü sınavına çıktı. Siyah-Beyazlılar, Avrupa macerasındaki bir sonraki mücadelesini Malmö ile oynayacak. Kara Kartal, İsveç temsilcisini 6 Kasım’da sahasında ağırlayacak.

STATTA SÜRPRİZ İSİM

Lyon valisinin kararı nedeniyle Beşiktaş taraftarının alınmadığı mücadelede stadyumda Beşiktaş'a destek veren sürpriz birisi vardı. Beşiktaş'ın altyapısından yetişen ve Torino'ya transfer olan ancak sezon başında ağır bir sakatlık geçiren Emirhan İlkhan, dün Siyah-Beyazlı takımı yalnız bırakmadı. Maç sonunda Beşiktaşlı futbolcuların galibiyet sevinci sırasında çekilen videoda Emirhan'ın da stadyumda olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın altyapısından yetişen Emirhan İlkhan, 2022 yılında gösterdiği performansın ardından Torino'ya transfer olmuştu. İlk olarak Sampdoria'ya kiralık olarak giden Emirhan, geçtiğimiz sezon da Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'de forma giymişti. Genç futbolcu bu yaz kamp döneminde çapraz bağ sakatlığı yaşamıştı.

Haberin Devamı