Gazete Vatan Logo
GalatasarayIcardi'den olay Wanda Nara paylaşımı! Sosyal medya yıkıldı

Icardi'den olay Wanda Nara paylaşımı! Sosyal medya yıkıldı

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin özel hayatında yaşadığı sorunlar son dönemde gündem olmaya devam ediyor. Eşi Wanda Nara'nın ayrılma kararının açıklamasının ardından morali bir hayli düşen tecrübeli futbolcunun dün gece yaptığı bir paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı.

Icardi'den olay Wanda Nara paylaşımı! Sosyal medya yıkıldı

Bir süre önce Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın boşanma iddiaları gündeme gelmiş çift, birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakmıştı. Daha sonra Wanda Nara, eşini yeniden takibe almıştı.

Bu gelişmelerin ardından Wanda Nara, sosyal medya hesabında Mauro Icardi ile boşanacaklarını doğrulamış ve "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Mauro Icardi ile ayrıldıklarını açıklayan Wanda Nara konuyla ilgili açıklama yaparak, "Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum" ifadelerini kullandı.

ICARDI'NIN PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Mauro Icardi, iki çocuğunun annesi Wanda Nara'nın Brezilya tatilindeyken çektirip "Güneş, çok güçlü ve ben çok fazla koruyucu kullanıyorum" notuyla paylaştığı bir fotoğrafı kendi sosyal medya hesabından alev emojisiyle alıntıladı. Ünlü yıldız, paylaşımına, "Ouch" notunu düştü.