Gazete Vatan Logo
GalatasarayGalatasaray'da yeni sözleşme! Maaşı 2 milyon euro

Galatasaray'da yeni sözleşme! Maaşı 2 milyon euro

Transfer sezonunun sona ermesinin ardından Galatasaray'da iç transfer çalışmaları başladı. Forma rekabetini artırmak için yıldız isim ile sözleşme imzalandı.

Galatasaray'da yeni sözleşme! Maaşı 2 milyon euro

İç transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray ilk hamlesini Barış Alper Yılmaz'a yaptı. İngiltere'den gelen 25 milyon Euro'luk teklife rağmen satılmayan milli oyuncunun ücreti 2 milyon Euro'ya çıkartıldı. Yönetim, ikinci imzayı Victor Nelsson'a attırma kararı aldı. Danimarkalı stoperin 2 yıl kalan sözleşmesi 2028'e kadar uzatılacak ve 1.1 milyon Euro olan garanti parası 2 milyon Euro seviyesine çekilecek. Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı ile forma rekabeti yaşayan Victor Nelsson için de transfer döneminde Avrupa'dan kiralama teklifi gelmiş ancak reddedilmişti. Galatasaray'da 4. sezonuna giren 25 yaşındaki Nelsson, Danimarka Milli Takımı'na düzenli olarak çağrılıyor ve piyasa değeri 15 milyon Euro'nun üzerinde görülüyor.

40-50 MİLYON GELİR OLACAK

Mağazacılık AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Sarıöz, forma anlaşmasına şu sözlerle açıklık getirdi: "300 bin forma satıldı. Hedefimiz 1 milyon. 1 milyon forma satarsak bize Puma ekstra bir ödeme yapacak demedik. Sadece bu rakama ulaşırsak 40-50 milyon arasında bir gelir elde edeceğiz."

Haberin Devamı

Galatasarayda yeni sözleşme Maaşı 2 milyon euro