Gazete Vatan Logo
FenerbahçeSerhat Akın'ın vurulma anı güvenlik kamerasına böyle yansıdı

Serhat Akın'ın vurulma anı güvenlik kamerasına böyle yansıdı

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın, Beykoz'da uğradığı silahlı saldırı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Serhat Akın'ın vurulma anı güvenlik kamerasına böyle yansıdı

Serhat Akın'ın, Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradığı anlar, bölgedeki iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Görüntülerde Serhat Akın'ın, yanındaki kişiyle birlikte binadan çıkış yaptığı sırada hızla koşarak gelen 1 kişi tarafından silahla vurulduğu, ateş eden kişinin daha sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Silahlı saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın'ın, Ataşehir'deki özel hastanede tedavisi devam ediyor.

'HEM ÜZÜNTÜLÜYÜM, HEM SİNİRLİYİM'

Serhat Akın'ı hastanede ziyaret eden eski futbolcu Tuncay Şanlı, "Şu anda durumu gayet iyi, morali bozuk. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Yarın bir ameliyata alınacak. Durumdan dolayı kardeşimin yanındaydım. O benim kardeşim, beraber çok güzel şeyler yaşadık. Üzüntülerde yaşadık. Duyduğum anda hemen yanına geldim. Durumda çok ciddi bir şey yok. Büyük ihtimal yarın bir operasyon geçirecek. Dediğim gibi, söylenecek çok fazla bir şey yok. Bunun üzerine yorum yapmak da istemem. Hem üzüntülüyüm hem sinirliyim. Şu an, durumu gayet iyi. Biraz keyfi yerinde değil morali de bozuk. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur" diye konuştu.

Haberin Devamı

TFF'DEN AÇIKLAMA

TFF'den Serhat Akın'a yapılan saldırı sonrasu şu açıklama yapıldı:

A Millî Takımımızın eski oyuncusu Serhat Akın'ın uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, hastanede tedavi altına alınan Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.