Gazete Vatan Logo
FenerbahçeSerhat Akın'a silahlı saldırıda yeni gelişme! 2 kişi yakalandı

Serhat Akın'a silahlı saldırıda yeni gelişme! 2 kişi yakalandı

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve şu anda futbol yorumcusu olan Serhat Akın önceki gün İstanbul, Beykoz’da silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası Emniyet güçler harekete geçti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın’ı yaralanması olayına karışan bütün şüpheliler yakalandı.

Serhat Akın'a silahlı saldırıda yeni gelişme! 2 kişi yakalandı

Fenerbahçe ve A Millî Takım'ın eski futbolcusu Serhat Akın, İstanbul Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralandı. Alınan bilgiye göre Akın, Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

AMELİYAT OLDU

Söz konusu saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın, Ataşehir'deki bir özel hastaneye kaldırıldı. Akın'ın yorumculuk yaptığı Sports Digitale, eski futbolcunun iki ayağından ameliyat olduğunu ve ikini ameliyat için de beklemede olduğunu açıkladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ayrıca saldırının gerçekleştiği olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nca da saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 KİŞİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, futbol yorumcusu Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıya ilişkin yeni bir açıklama yaptı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yaptığı açıklama şöyle: Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Haberin Devamı

Serhat Akına silahlı saldırıda yeni gelişme 2 kişi yakalandı

Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır.

Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir.

BÜTÜN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın’ı yaralanması olayına karışan bütün şüpheliler yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerimizin yaptığı koordineli çalışmalar sonucunda olaya karışan;
O. D.( Silah kullanan ),
O.M. (Motosikleti kullanan),
E. Ü.(Şüphelilerle hareket eden ve otomobili kullanan),
M.A.(Şüphelilerle hareket eden),
İ.T.(Olaydan sonra şüphelilerle birlikte hareket eden) yakalandı.

Haberin Devamı

Şüpheli şahsın olayda kullanmış olduğu 1️ adet ruhsatsız tabanca elde ele geçirildi.

Olayda yaralanan eski futbolcu ve yorumcu Serhat Akın’a geçmiş olsun.

Şehir eşkiyalığına soyunanları, masum insanların canlarına kast edenleri, halkımızın huzurunu kaçıranları affetmeyeceğiz! Bunları tek tek yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız.