Gazete Vatan Logo
FenerbahçeReal Madrid'de Arda Güler herkesi şaşırttı! Satışlar resmen patladı

Real Madrid'de Arda Güler herkesi şaşırttı! Satışlar resmen patladı

Real Madrid'de geçen sezonun son bölümü ve EURO 2024'te gösterdiği performanslar sonrası adından söz ettiren Arda Güler, İspanya'yı sallamaya devam ediyor. İspanyol devinde adeta Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor. İşte detaylar...

Real Madrid'de Arda Güler herkesi şaşırttı! Satışlar resmen patladı

Geçtiğimiz sezon Real Madrid'de özellikle son haftalarda çıkış yakalayan Arda Güler, başarılı futbolunu EURO 2024'te de sürdürmüştü.

EURO 2024'te F Grubu'nda oynanan ilk hafta mücadelesinde Gürcistan'a harika bir gol atan Arda, Avusturya maçında ise kornerden Merih Demiral'a asist yapmıştı. Hollanda maçında da gol pası veren yıldız futbolcu, EURO 2024'ü 1 gol 2 asistle tamamladı. Arda'nın EURO 2024'teki performansı Ancelotti'nin gözünden kaçmadı.

Genç yıldızın EURO 2024'te gösterdiği performans İspanya'da da büyük yankı bulurken Real Madrid'de adeta Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor.

FORMA SATIŞLARI PATLADI

Defanca Central'de yer alan habere göre Real Madrid taraftarlarının Arda Güler sevgisi her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz sezonun son bölümünde gösterdiği performansın ardından EURO 2024'te de adından söz ettiren genç yeteneğin forma satışları adeta patladı.

ŞAŞKINLIK YAŞANIYOR

Arda Güler; Mbappé, Vinicius, Bellingham ve Modric'ten sonra takımda en çok forması satılan beşinci oyuncu oldu.

Haberin detaylarında ise Madrid'de Arda Güler'in bu yükselişi nedeniyle şaşkınlık yaşandığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

'BELLİNGHAM VE VİNİCİUS'U YAKALAYABİLİR'

Milli yıldızın iyi bir sezon geçirmesi ve üstün performans göstermesi halinde Bellingham ve Vinicius'u yakalayabileceğine inanılıyor. Real Madrid de taraftarların şimdiden en çok sevdiği oyunculardan biri olan Arda Güler'in gelişiminden çok memnun.

Bu nedenle, Arda bu sezon İspanyol devinde çok daha büyük bir role sahip olacak.

Real Madridde Arda Güler herkesi şaşırttı Satışlar resmen patladı