Gazete Vatan Logo
FenerbahçeMourinho inanamadı! Kırmızı kart gördü: İtiraz edersem 6 ay ceza alırım

Mourinho inanamadı! Kırmızı kart gördü: İtiraz edersem 6 ay ceza alırım

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe evinde Manchester United'ı konuk etti. Müsabakanın özellikle ilk yarısında kaçan goller sonrası Mourinho büyük şaşkınlık yaşadı. Kırmızı kart gören Portekizli teknik adam maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Mourinho inanamadı! Kırmızı kart gördü: İtiraz edersem 6 ay ceza alırım

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe evinde Manchester United'ı konuk etti. İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Fenerbahçe'nin En-Nesyri ile kaçırdığı gole Mourinho kulübede inanamadı. Portekizli teknik adam ikinci yarı kırmızı kart gördü

Maç sonunda konuşan Mourinho tribüne gönderilmesiyle ilgili şunları söyledi: "Kırmızı kartla ilgili söyleyebileceğim tek şey Avrupa'da oynamayan bir takıma gideceğim herhalde. Takımım 1. dakikadan itibaren harika bir performans sergiledi. Daha iyi olan taraf bizdik. Onana harika kurtarışlar yaptı. Kaleyi bulan 1 şutları vardı ilk yarıda. United kısmında bir şeyler oldu, ne olduğunu söyleyemem ama Bright'ı kaybettik. UEFA listesinde bazı oyuncuları dışarıda bırakmak zorunda kalmıştık. Bu şartlar altında harika bir oyun oynadık. Normal şartlarda Manchester United'dan 1 puan almak iyidir ama bu şartlar altında 2 puan kaybettik."

6 AY CEZA ALIRIM

Gördüğüm kırmızı karta itiraz edersem 6 ay ceza alırım, bu durumla ilgili yapacak bir şey yok

TÜRK BASINI BELKİ MUTLU DEĞİLDİR

Haberin Devamı

Samsun'da son dakikada yediğimiz golü bu ligde sadece biz yeriz. Başkası yeseydi iptal edilirdi. Belki de Türk basını bugün çok iyi oynadığımız için mutlu değildir.

OSAYI'NİN SAKATLIĞI

"Bright yaklaşık 3 hafta bir sakatlık yaşadı. Daha sonra milli takıma gitti, oynamadı ama havalimanında mahsur kaldı, garip bir durum yaşadı. Zor şartlardan geldiği için hafta sonunda oynatmadım. Daha sonra Jayden'ın sakatlığı nedeniyle oynattık. Sahada kaldığı süreçte iyi performans sergiledi ama yaşamış olduğu bir sakatlık değil"

SONUCU ONANA BELİRLEDİ

"Olağaüstü bir performans sergiledik. United gol atabileceklerini bildiğimiz şekilde bir gol attı. Kanat oyuncularının hızı ve merkez oyuncularının bindirmeleriyle gol atabileceklerini zaten biliyorduk. Onana iki inanılmaz kurtarış yaptı. Kalecim o ana kadar kurtarış yapmamıştı ama Onana 10 saniye içinde iki imkansız kurtarış yaptı. Sonucu belirleyen Onana oldu. Yirmi kurtarış yapmadı ama inanılmaz iki kurtarış yaptı.

"BİR GÖZÜ BENDE BİR GÖZÜ MAÇTA"

"Hakem bana inanılmaz bir şey söyledi. Aynı anda hem ceza sahası içindeki pozisyonu hem de benim kenardaki hareketlerimi izliyormuş. Onu tebrik ediyorum. Bu inanılmaz bir şey. 360 derece görebiliyor. Bir gözü penaltı pozisyonunda bir gözü bendeymiş. Bana böyle anlattı. Bana yaptığı açıklama buydu. Bu nedenle dünyanın en iyi hakemi. Penaltı pozisyonunu izledim. Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum."

Haberin Devamı

Mourinho inanamadı Kırmızı kart gördü: İtiraz edersem 6 ay ceza alırım