Gazete Vatan Logo
FenerbahçeFenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi, işte İstanbul'a geliş saati

Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi, işte İstanbul'a geliş saati

Sevilla ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’de mutlu sona ulaşmayı başardı. Uzun süren görüşmeler neticesinde her konuda anlaşma sağlanan oyuncunun Sarı-Lacivertliler’e atacağı imza Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçecek. Öte yandan Fenerbahçe, En-Nesyri transferini KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertli, kulüp yeni oyuncusunun uçağa binerken fotoğrafını da paylaştı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi, işte İstanbul'a geliş saati

Youssef En-Nesyri, Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olacak. Faslı oyuncu yıllık 4 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Uzun süren görüşmeler neticesinde mutlu sonla biten transfer duyuruldu.. Mourinho’nun imza attığı günden bu yana listenin en başına yazdığı ve kadroya katılmasını çok istediği oyuncu 4 yıl boyunca Fenerbahçe forması giyecek.

TÜRK FUTBOL TARİHİNE GEÇECEK

En-Nesyri’ye her yıl için Kanarya’nın kasasından 4 milyon Euro ödenecek. En-Nesyri’nin transferi sadece Türkiye’de değil Avrupa ve dünya futbol basınında da geniş yer bulurken, bu imza Türk futbol tarihine de geçecek.

FENERBAHÇE TRANSFERİ KAP'A BİLDİRDİ

Fenerbahçe Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda Sevilla ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı açıklama şöyle;

'Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Sevilla Football Club, S.A.D. ile görüşmelere başlanmıştır.

Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a gelecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.'

Haberin Devamı

EN-NESYRİ, FENERBAHÇE İÇİN YOLA ÇIKTI

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri, resmi imzayı atmak için İstanbul'a doğru yola çıktı. Paylaşılan görüntülerde yıldız oyuncunun uçağa binmek için havaalanına geldiği görülüyor. Fenerbahçe'nin yeni transferinin bugün 15:00 sularında İstanbul'da olması bekleniyor.

Fenerbahçenin yeni transferi En-Nesyriyi KAPa bildirdi, işte İstanbula geliş saati