Gazete Vatan Logo
FenerbahçeAziz Yıldırım'dan Ali Koç'a destek! Sarılıp böyle destek verdi

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a destek! Sarılıp böyle destek verdi

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı. Son seçimde mevcut Başkan Ali Koç'la yarışan eski başkan Aziz Yıldırım da desteğini göstermek için kurula geldi.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a destek! Sarılıp böyle destek verdi

Fenerbahçe kulübünün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Aziz Yıldırım sürprizi yaşandı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, "Bugün aramızda önceki başkanımız Sayın Aziz Yıldırım da bulunuyor, kendisine 'hoş geldiniz' diyorum. 8-9 Haziran 2024 tarihinde yapılan seçimli olağan genel kurulumuzda Sayın Başkanımız Ali Koç, üçüncü kez başkanlığa seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyor, yarıştığımız tüm branşlarda kupalar ve madalyalar kazanılacağı bir dönem diliyorum. Önümüzdeki günler, özellik futbolda saha dışında son derece zor olacağa benziyor.

'KÜSKÜNLÜKLER SON BULMALI'

Seçimin ardından Sayın Ali Koç ve Sayın Aziz Yıldırım'ın verdiği tablo çok değerlidir. Başkanlarımızın bu mesajı bizim için belirleyicidir. Küskünlükler son bulmalı. Birlik ve beraberlik içinde Fenerbahçe çağını başlatmalıyız. Bir ve beraber olduğumuzda bizi durdurabilecek hiçbir güç yoktur" şeklinde konuştu.

AZİZ YILDIRIM DESTEK İÇİN DİVAN KURULU'NA GELDİ

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezon öncesi desteğini göstermek amacıyla Yüksek Divan Kurulu’na katıldı. Aziz Yıldırım, 9 Haziran ayında yapılan seçimde Fenerbahçe başkanlığı için Ali Koç’a rakip olmuştu. Ali Koç, 16.464 oy alarak yeniden başkan seçilirken Aziz Yıldırım ise 10.483 oy almıştı. Seçimin ardından iki başkan kürsüye çıkarak el ele tribünleri sallamış ve uzun bir aranın ardından barış ortamı sağlanmıştı.

Haberin Devamı

Aziz Yıldırımdan Ali Koça destek Sarılıp böyle destek verdi