Gazete Vatan Logo
FenerbahçeAntalyaspor'da Alex de Souza dönemi başladı! Semih Şentürk detayı ortaya çıktı

Antalyaspor'da Alex de Souza dönemi başladı! Semih Şentürk detayı ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza'nın Akdeniz ekibindeki teknik direktörlük kariyeri resmen başladı. Brezilyalı teknik adam imza töreninde iddialı mesajlar verdi.

Antalyaspor'da Alex de Souza dönemi başladı! Semih Şentürk detayı ortaya çıktı

Alex de Souza, Türkiye'deki teknik direktörlük kariyeri resmen başladı. Brezilyalı teknik adam, Antalyaspor'a 2 yıllık imza attı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Alex şöyle konuştu:

Antalyaspor'a gelmeden önce de Antalyaspor'a en iyi şekilde hizmet edebilmek için, başarıya giden yol için de en iyi şekilde hazırlandığımı söylemek isterim. 2 yıllık kontratımız süresince Antalyaspor'da çok başarılı olmak, taraftarımızla bütünleşmek istiyorum. Onları hep stadyumda görmek istiyorum.

'TARAFTARI MUTLU ETMEK İSTİYORUZ'

Oynattığımız futbolla onları mutlu etmek, iyi bir kadroyla onlara keyifli anlar yaşatmak istiyorum. Geldiğim günden beri beni evimde hissettiren Antalya şehrine ve halkına teşekkür ediyorum. Hoca olarak çıktığım bu yolda başarılı bir teknik direktör olmak, şehre enerji vermek istiyorum. Herkes önünde bir kez daha Antalyaspor başkanına ve yöneticilerine beni buraya getirdikleri için teşekkür ediyorum.

'DOĞRU BÜTÇEYLE DOĞRU TAKIMI KURACAĞIZ'

Görüşmeler başladığından beri Antalyaspor'u daha derinden inceleme fırsatı buldum. Antalyaspor'un neler yaptığını inceledim. Nuri Hocadan Sergen Hocaya kadar takımın ne tarz reaksiyonlar verdiğini, performanslarını inceledim. Daha fazla bilgi sahibi oldum. Burada daha önceden takımda çalışan profesyonellerle de konuştum. Burada her zaman mücadeleci ve seyir zevki veren bir takım oluşturmak istiyoruz. Doğru bütçeyle doğru takımı kuracağımızı düşünüyoruz.

Haberin Devamı

SEMİH ŞENTÜRK AÇIKLAMASI

Semih Şentürk bizim hoca ekibimizde olmayacak. Ben Brezilya'dan 2 yardımcı antrenör getireceğim. Ayrıca Mehmet Aurelio da teknik ekibimizde olacak.

Antalyasporda Alex de Souza dönemi başladı Semih Şentürk detayı ortaya çıktı