Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Yusuf Yazıcı İstanbul devine imza atmaya geliyor! Resmen açıkladı

Yusuf Yazıcı İstanbul devine imza atmaya geliyor! Resmen açıkladı

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, kulüpten ayrıldığını açıkladı.

Yusuf Yazıcı İstanbul devine imza atmaya geliyor! Resmen açıkladı

Lille ile sözleşmesi sona eren Yusuf, yaptığı açıklamada kulüp ile yeni sözleşme imzalamayacaklarını ifade ederek, "Bu hikayenin sonuna geldik ama Lille sonsuza kadar kalbimde olacak. Sizi asla unutmayacağım." sözlerini sarf etti. Takımdan ayrılan Yusuf Yazıcı, yeni kulübüne bonservissiz şekilde imza atabilecek.

ESKİ HOCASI AÇIKLADI

Bir radyo programına konuşan Yusuf Yazıcı'nın eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, "Kendisiyle görüşüyoruz. Son dönemlerde yakılarıyla görüştüm. İstanbul'da bir takımda oynamak istiyor. Yakınları bana ona uygun takımın Beşiktaş olduğunu söylediler. Bir ara Galatasaray'ın gündeminde olduğu söylendi ama Galatasaray'la bir teması olmadı. Ama Beşiktaş'la görüşüyor. Beşiktaş şu anda temsilcisiyle detayları konuşuyor. Yakınları bana bunu söyledi" dedi.

EURO 2024 SONRASI TRANSFER OLABİLİR

Sözleşmesi sona eren ve bedavaya imza atacak olan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, şuan EURO 2024'te A Milli Takım ile birlikte kampta. 27 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunun turnuva sonrası transfer konusunda net adımlar atacağı biliniyor.

Haberin Devamı

Yusuf Yazıcı İstanbul devine imza atmaya geliyor Resmen açıkladı