Gazete Vatan Logo
BeşiktaşVincent Aboubakar gitti! Sırada Daniel Amartey ve Alex Oxlade Chamberlain var

Vincent Aboubakar gitti! Sırada Daniel Amartey ve Alex Oxlade Chamberlain var

Aboubakar’ı Hatayspor’a gönderen Beşiktaş’ta Amartey ve Chamberlain’le pazarlıklar sürüyor. Siyah-beyazlılar, Süper Lig’de yer alan bir İstanbul kulübüne kiralık gitmeye sıcak bakan oyuncuları maddi konularda ikna etmeye çalışıyor.

Vincent Aboubakar gitti! Sırada Daniel Amartey ve Alex Oxlade Chamberlain var

Kartal’da tüm gözler Daniel Amartey ve Alex Oxlade Chamberlain’e çevrildi. Vincent Aboubakar’la yollarını ayıran siyah-beyazlılar, Türkiye’de yaz transfer döneminin kapanacağı 13 Eylül Cuma gününe kadar Amartey ve Chamberlain’i de göndermek için yoğun çaba harcıyor.

Her iki oyuncunun da Beşiktaş’la 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Amartey yıllık 1,7 milyon euro, Chamberlain ise 2,5 milyon euro garanti ücret kazanıyor. Siyah-beyazlılar şimdiye kadar kendilerine gelen tüm teklifleri geri çeviren ve ayrılmamak için direnen futbolcularla pazarlıklara devam ediyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; Amartey ve Chamberlain’in İstanbul kulüplerinden birine kiralık gitmeye sıcak baktıkları ileri sürüldü. Daha önce Eyüpspor’un teklifini geri çeviren Amartey’in bu konuda geri adım atabileceği aktarıldı.

İstanbul’dan ayrılmak istemeyen Chamberlain’in de maddi konularda anlaşma sağlanması halinde kiralık olarak Beşiktaş’tan ayrılabileceği vurgulandı. İngiliz futbolcu geçtiğimiz günlerde ülkesinden bazı kulüplerle görüşmelerde bulunmuş ancak beklediği senelik ücretin ödenmemesi nedeniyle transfer gerçekleşmemişti.

Haberin Devamı

Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Amartey ve Chamberlain takımdan ayrılmamaları halinde TFF’ye iletilecek A takım listesine de yazılmayacak.

ABOUBAKAR'DA İŞLEM TAMAM

Beşiktaş’ta gözden çıkarılan Vincent Aboubakar’ın Atakaş Hatayspor’a transferi tamamlandı. Siyah-beyazlı kulüp, 32 yaşındaki Kamerunlu golcünün Hatayspor’a transfer olduğunu duyurdu.

Rıza Çalımbay’ı teknik direktörlük görevine getiren Hatayspor da milli takım kampında bulunan Aboubakar’la 1 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı. Deneyimli futbolcu ülkesinden döndükten sonra bordo-beyazlı takım için mücadelesine başlayacak.

Vincent Aboubakar gitti Sırada Daniel Amartey ve Alex Oxlade Chamberlain var