Gazete Vatan Logo
BeşiktaşGhezzal'dan Sergen Yalçın'a gönderme! 'Oynamak için...'

Ghezzal'dan Sergen Yalçın'a gönderme! 'Oynamak için...'

Beşiktaş'ın yıldız futbolcularından Ghezzal, Can Bozdoğan ve Atiba Kasımpaşa maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Ghezzal'dan Sergen Yalçın'a gönderme! 'Oynamak için...'

Beşiktaşlı Rachid Ghezzal, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Rachid Ghezzal "Çok üzgünüz tabii ki. Kazanmayı istediğimiz bir maçtı. Kendi özgüvenimiz, taraftarımız için kazanmayı çok istedik. Yine ve yine kendi hatamızdan gol yedik. Zor zamanlardan geçiyoruz. Çok çalışmamız ve bir an önce kazanan takım kimliğine geri dönmemiz lazım." dedi.

Oyundan çıkmasıyla ilgili konuşan Ghezzal "Bir ağrım yoktu. Bu maçta oynamak için iyiydim. Sonuna kadar mücadele edeceğim bu takımın başarısı için, sonuna kadar savaşacağım. Zor durumdayız ama başımızı dik tutmalıyız. Bu ligde yapılan her hata golle cezalandırılır. Çok çalışıp geri dönmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

ATİBA: BAŞIMIZI DİK TUTACAĞIZ

"Kazanmayı çok istedik. Bir şeyleri değiştirmek için iyi bir fırsat olabilirdi, böyle düşünüyorduk. Oyuna iyi başladık, golü bulduk. İkinci yarıda bunları yapamadık. Zor durumdayız. Bu durumdan çıkabilmek için her şeyi deniyoruz. Birbirimiz için oynuyoruz ama skor alamıyoruz. Umarım bir an önce çıkışa geçeriz. Başımızı dik tutacağız.

Haberin Devamı

Bir sonraki lig maçında işleri yoluna koyabiliriz. Beşiktaş için her şeyimizi vermeliyiz. Birbirimizi suçlamak yerine kenetlenmeliyiz. Ligin ilk yarısında kazanabildiğimiz kadar kazanmalı ve sezonun ikinci yarısına bakmalıyız."

CAN BOZDOĞAN: GOL ATTIM AMA...


Karşılaşmayı değerlendiren Can Bozdoğan "Çok üzgünüz 1 puan için. Bir önceki maça kıyasla bugünkü oyun arasında büyük bir fark var. Bugün gol atmış olabilirim ama galip gelemediğimiz için çok üzgünüm." dedi.

Can Bozdoğan ayrıca "Bu maçı bir an önce geçeceğiz. Rakamsal anlamda, sprintler anlamında biraz daha iyiydik. Önümüzdeki maçta neler yapabileceğimize bakacağız." ifadelerini kullandı.

Ghezzaldan Sergen Yalçına gönderme Oynamak için...