Gazete Vatan Logo
BeşiktaşBeşiktaş'tan Aboubakar açıklaması! Antrenmanda yer almadı

Beşiktaş'tan Aboubakar açıklaması! Antrenmanda yer almadı

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanşında Lugano ile karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarına devam ederken Aboubakar antrenmanda yer almadı. Siyah-beyazlı ekipten konu hakkında açıklama geldi.

Beşiktaş'tan Aboubakar açıklaması! Antrenmanda yer almadı

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanşında, perşembe günü sahasında Lugano'yu konuk edecek Beşiktaş, maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah-beyazlılarda yeni transfer Felix Uduokhai, takımla birlikte ilk kez antrenmanda yer aldı.

Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. 5’e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çift kale maçla sona erdi.

ABOUBAKAR KAMERUN'A GİTTİ

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamaya göre Vincent Aboubakar çocuğunun rahatsızlığından dolayı Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’tan izin alarak ülkesi Kamerun’a gitti ve bundan dolayı bugün yapılan antrenmanda yer almadı.

Siyah-beyazlılar, yarın 10.30'da yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Ayrıca teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve bir futbolcusu saat 14.00’te basın toplantısı düzenleyecek.

Beşiktaştan Aboubakar açıklaması Antrenmanda yer almadı