Gazete Vatan Logo
BeşiktaşBeşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'tan Trabzonspor maçı kararı!

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'tan Trabzonspor maçı kararı!

Giovanni van Bronckhorst, Trabzonspor deplasmanında sahaya süreceği kadroyu belirledi. Sakatlığı bulunan Semih’in yerine sol kanatta Joao Mario yer alacak. Savunma, orta saha ve hücumda başka değişiklik olmayacak.

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'tan Trabzonspor maçı kararı!

Trendyol Süper Lig’de 3’te 3 yaparak şampiyonluk yarışındaki iddiasını ortaya koyan Beşiktaş pazar günü Trabzonspor’a konuk olacak. Kartal, Şenol Güneş yönetiminde ilk sınavına çıkacak Karadeniz ekibini mağlup ederek yükselişini sürdürmeyi hedefliyor. Abdullah Avcı ile yollarını ayıran bordo-mavili takımın, Güneş’le ilk maçını oynayacak olması Beşiktaş adına maçın zorluk derecesini ve önemini biraz daha artırıyor.

Siyah-beyazlı takımın teknik patronu Giovanni van Bronckhorst, Trabzonspor deplasmanında sahaya süreceği ilk 11’i büyük ölçüde belirledi. Buna göre kasığındaki sakatlığı devam eden ve maça yetişmesi zor görünen Semih Kılıçsoy’un yerine sol kanatta yeni transfer Joao Mario görev yapacak. Fiziksel açıdan iyi durumda bulunan tecrübeli futbolcu sol kulvarda hem ofansif hem de defansif görevler üstlenecek.

Kaleyi Mert Günok’a teslim edecek olan Giovanni van Bronckhorst; savunma, orta saha ve hücumda başka değişiklik düşünmüyor. Savunma hattı Svensson, Paulista, Uduokhai ve Masuaku’dan oluşacak. Gedson, Al Musrati ve Rafa Silva orta alanda yer alacak. Rafa Silva 10 numara pozisyonunda görev yapacak. Immobile ve Rashica da yine ilk 11’de sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

CHAMBERLAIN KARARLI, AMARTEY AYRILABİLİR

Beşiktaş Yönetimi, Alex Oxlade Chamberlain ve Daniel Amartey ile ayrılık görüşmelerine devam ediyor. 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan İngiliz orta saha oyuncusu Chamberlain’in takımda kalmaya kararlı olduğu ve kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye almadığı ifade edildi. Yıllık ücreti 2,5 milyon euro olan tecrübeli oyuncunun ayrılığa yanaşmaması halinde takımda kalacağı ancak A takım listesine yazılmayacağı belirtildi.

Şimdiye kadar aldığı tüm teklifleri geri çeviren Amartey’in ise geri adım atabileceği aktarıldı. Eyüpspor’un gündeminde bulunan Ganalı futbolcunun kiralık olarak gidebileceği vurgulandı. 2026’ya kadar sözleşmesi olan Amartey, Beşiktaş’ta yıllık 1,7 milyon euro kazanıyor.

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorsttan Trabzonspor maçı kararı