Gazete Vatan Logo
BeşiktaşBeşiktaş'ta fatura defans hattına kesildi!

Beşiktaş'ta fatura defans hattına kesildi!

Lugano karşısında iki kez öne geçmesine rağmen bu üstünlüğü koruyamayan ve 3-3’lük beraberlikle sahadan ayrılan Beşiktaş’ta bu sonucun faturası defans hattına kesildi. Üç golde de Masuaku’nun hatasının olmasının ardından yönetim sol bek arayışına girdi.

Beşiktaş'ta fatura defans hattına kesildi!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Lugano ile deplasmanda 3-3 berabere kalan Beşiktaş’ta bu sonucun faturası defans hattına kesildi. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst da karşılaşmanın ardından “Maçı bitireceğimiz anlar elimize geçti, geçişlerden goller yedik. Yediğimiz iki golü daha iyi savunabilirdik. 3-1 sonrasında yediğimiz iki gol istediğim bir şey değildi” sözleriyle savunmayı daha iyi yapmaları gerektiğini savundu.

Antalya’dan 2, Lugano’dan 3 gol yiyen Beşiktaş’ta özellikle atağa çıktıktan sonra geri dönmekte zorlanan ve hatalar yapan Masuaku’nun bölgesinden gollerin gelmesi yönetimi yeni bir transfere daha itti. Siyah-beyazlı idarecilerin acil olarak sol bek aradığı öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi bu hamleyle savunmada yaşanan sorunu en aza indirmeyi planlıyor.

Hücumda sorun yaşamayan Giovanni van Bronckhorst’un da savunmayı daha iyi hale getirecek hamleler yapmayı planlıyor. Antalya maçında Emirhan’ı sol bek deneyen, öğrenicisine Lugano karşısında da stoperde görev veren siyah-beyazlı takımın teknik patronunun gelecek maçlarda defans hattında yeni alternatifler deneyebileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Beşiktaş’ın, Felix Uduokhai transferini tamamlamak üzere olduğu iddia edildi. Siyah-beyazlıların futbol danışmanı Brad Friedel’in, oyuncunun menajerleri ve Augsburg yetkilileriyle transfer için son görüşmeleri yaptığı belirtildi. Oyuncunun hafta sonu İstanbul’da olması bekleniyor.

RAFA SILVA TUTULMUYOR

Rafa Silva her maçta gösterdiği başarılı performansla ne kadar doğru bir transfer olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. Oynanan 4 maçta üç kez rakip ağları havalandıran, 2 de asist yapan yıldız futbolcu hem yönetimden hem de teknik heyetten tam not aldı.

Skor katkısının yanında arkadaşlarını da saha içinde çok iyi yönlendiren Portekizli oyuncu, ilk haftadan itibaren Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Üç yıllık sözleşme imzalanan Rafa Silva, yıllık altı milyon euro maaşla siyah-beyazlıların en pahalı ismi olmuştu.

Beşiktaşta fatura defans hattına kesildi