Gazete Vatan Logo
Süper LigAbdullah Avcı için İstanbul'a geldiler! Kariyerine yurt dışında devam edecek

Abdullah Avcı için İstanbul'a geldiler! Kariyerine yurt dışında devam edecek

Son olarak Süper Lig'de Trabzonspor'u çalıştıran Abdullah Avcı yeni görevi için gün sayıyor. Deneyimli teknik adam yurt dışına açılmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Abdullah Avcı için İstanbul'a geldiler! Kariyerine yurt dışında devam edecek

Geçtiğimiz sezon Nenad Bjelica'nın ardından Trabzonspor'da göreve gelen Abdullah Avcı, bu sezona bordo-mavililerin teknik direktörü olarak başlamıştı.
Avrupa'da elenilmesi ve ligde de beklenen performansın gösterilmemesinin ardından görevden ayrılan deneyimli teknik adam sürpriz bir takıma imza atmak üzere.

İSTANBUL'DA GÖRÜŞTÜ

61 yaşındaki teknik adam bir süredir Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile görüşüyordu. Azerbaycanlı yöneticiler, İstanbul'a gelerek Abdullah Avcı ile görüşme gerçekleştirdi.

AVCI SÜRE İSTEDİ

ESH Spor'da yer alan habere göre, Azerbaycan kulübü yetkililerinden süre isteyen Andullah Avcı'ya Suudi Arabistan kulüpleri de talip oldu. Deneyimli teknik adamın kısa süre içerisinde kararını vermesi bekleniyor.

TRABZONSPOR'U ŞAMPİYON YAPTI

2021-2022 sezonunda Trabzonspor'u çalıştıran Avcı, Fırtına'yı uzun yıllardır hasretini çektiği şampiyonluğa kavuşturmuştu. İki kez de Süper Kupa'yı kazanmasına rağmen, alınan bazı olumsuz sonuçlar ve Avrupa macerasının erken bitmesi sonrasında, Ağustos 2024'te Trabzonspor ile yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

NEFTÇİ BAKÜ, AZERBAYCAN'IN KÖKLÜ KULÜBÜ

Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü, Azerbaycan futbolunun en köklü kulüplerinden biri olarak gösteriliyor. 2012'de UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmayı başararak dikkatleri çeken başkent ekibi yeni bir teknik direktör arayışına girmişti.

Abdullah Avcı için İstanbula geldiler Kariyerine yurt dışında devam edecek