Gazete Vatan Logo
Futbol Portekiz maçında inanılmaz hata! Samet Akaydin ve Altay Bayındır anlaşamadı top ağlara gitti

Portekiz maçında inanılmaz hata! Samet Akaydin ve Altay Bayındır anlaşamadı top ağlara gitti

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu'nun 2'nci haftasında Portekiz ile karşı karşıya geldi. Samet Akaydin ve Altay Bayındır'ın anlaşamadığı pozisyonun sonucu ağır oldu.

Portekiz maçında inanılmaz hata! Samet Akaydin ve Altay Bayındır anlaşamadı top ağlara gitti

EURO 2024 F Grubu'nun 2'nci haftasında A Milli Futbol Takımı ile Portekiz kozlarını paylaştı. Heyecan dolu müsabakanın 29'uncu dakikasında yaşananlar ön plana çıktı.

Milli futbolcular Samet Akaydin ile Altay Bayındır arasındaki anlaşmazlık pahalıya patladı. Portekiz, bu hata sonrası golü buldu.

MERT'İN SAKATLIĞINDA ELDİVENLER ALTAY'IN

A Milli Futbol Takımı’nın 35 yaşındaki deneyimli file bekçisi Mert Günok, Portekiz karşısında yer almadı. İtalyan teknik adam Vincenzo Montella, Mert Günok yerine Portekiz karşılaşmasında Altay Bayındır’a görev verdi.

İtalyan teknik adam yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Mert Günok’un sakatlığına dair “Maalesef ki bu sabah uyandığımızda Mert Günok bir problem yaşadı. Bu sebeple kaleyi Altay koruyacak” açıklamasını yaptı.

SAMET VE ALTAY ANLAŞAMADI

29'uncu dakikada Joao Cancelo'nun kötü pasında Samet Akaydin topu boş durumda geriye aktarmak istedi. Bu sırada Altay Bayındır kalesini terk etti.

Samet Akaydin, Altay Bayındır'ın ileriye çıktığını fark etmedi ve geriye doğru pasını aktardı. Altay Bayındır'ın yanından kaleye doğru giden top ağlarla buluştu. Samet Akaydin ve Altay Bayındır'ın geriye doğru koşması yetmedi.

Haberin Devamı

Portekiz, bu golle birlikte A Milli Futbol Takımı karşısında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.