Gazete Vatan Logo
FutbolKerem Aktürkoğlu yine sihrini gösterdi

Kerem Aktürkoğlu yine sihrini gösterdi

Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta maçında Benfica ile Atletico Madrid karşılaştı. Benfica maçı 4-0 kazandı. Benfica'da Kerem Aktürkoğlu ile Orkun Kökçü maçta birer gol sevinci yaşadı.

Kerem Aktürkoğlu yine sihrini gösterdi

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta maçında Benfica ile Atletico Madrid karşılaştı. Benfica maçı 4-0 kazandı. Kerem Aktürkoğlu 13. dakikada takımını öne geçirdi. İkinci yarıda 52. dakikada Di Maria penaltıdan gol kaydetti. 75. dakikada Bah farkı açarken; 84. dakikada penaltıyı gole çeviren Orkun Kökçü maça son noktayı koydu. 

Benfica'da milli oyuncular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü maça ilk 11'de başladı. Kerem Aktürkoğlu 71. dakikada yerini Beste'ye bıraktı. Orkun Kökçü ise 86. dakikada yerini Barreiro'ya bıraktı. 

Benfica bu sonuçla birlikte puanını 2 maç sonunda 6'ya yükseltti. Atletico Madrid ise 3 puanda kaldı. Benfica, Devler Ligi'nde 3. haftada sahasında Feyenoord ile karşılaşacak. 

DURDURULAMIYOR

Kerem Aktürkoğlu bu sezon Benfica formasıyla çıktığı 5 maçta da skor katkısı vermeyi başardı. Milli futbolcu bu karşılaşmaşlarda 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Kerem Aktürkoğlu Benfica'nın Şampiyonlar Ligi ilk haftasında Kızılyıldız'a karşı oynadığı maçta da fileleri havalandırmıştı.

Haberin Devamı