Gazete Vatan Logo
FutbolKadrodan çıkarılmıştı! Barış Alper Yılmaz tarafında yeni gelişme

Kadrodan çıkarılmıştı! Barış Alper Yılmaz tarafında yeni gelişme

Galatasaray'ın milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz, yaşadığı gıda zehirlenmesi sebebiyle Young Boys maçının kadrosundan çıkarılmıştı. Barış Alper Yılmaz'a dair Galatasaray'dan yeni açıklama geldi.

Kadrodan çıkarılmıştı! Barış Alper Yılmaz tarafında yeni gelişme

Galatasaray, yarın Young Boys'a karşı oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off müsabakası için İsviçre'ye hareket etti. Sarı-kırmızılılar kafilede yer almayan Barış Alper Yılmaz için açıklamada bulundu.

BARIŞ ALPER YILMAZ GIDA ZEHİRLENMESİ YAŞADI

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Bulantı, kusma ve ishal şikayetleri olan ve gıda zehirlenmesi yaşadığı tespit edilen Barış Alper Yılmaz, bugün İsviçre’ye hareket eden kafilede yer almadı. Futbolcumuzun durumuna yarın sabah yapılacak değerlendirmenin ardından karar verilecek." ifadeleri yer aldı.

GALATASARAY'DAN BARIŞ ALPER İÇİN BİR AÇIKLAMA DAHA

Yaşadığı gıda zehirlenmesi sebebiyle yarın oynanacak Young Boys maçının kafilesinden çıkarılan Barış Alper Yılmaz'da yeni bir gelişme yaşandı.

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, "Barış Alper’in tedavisi olumlu sonuç verdi. Takımı yalnız bırakmak istemedi. Bu akşam özel uçakla İsviçre’ye gidecek" ifadelerini kullandı.