Gazete Vatan Logo
FutbolBeşiktaş lige 2'de 2 ile başladı

Beşiktaş lige 2'de 2 ile başladı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında sahasında karşılaştığı Antalyaspor'u 4-2'lik skorla mağlup ederek ligde 2'de 2 yaptı. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de son olarak 2018-2019 sezonunda ilk 2 maçında 6 puan elde etmişti.

Beşiktaş lige 2'de 2 ile başladı

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri 13. ve 23. dakikada Ciro Immobile, 56. dakikada Rafa Silva, 90+5. dakikada da Ernest Muçi kaydetti. Kartal, bu galibiyetle birlikte Süper Lig'de 2'de 2 yaptı ve puanını 6'ya yükseltti. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de son olarak 2018-2019 sezonunda Şenol Güneş yönetiminde ilk 2 maçını kazanmıştı.

Beşiktaş, bu sezon ligin ilk haftasında Samsunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etmişti.

MAÇ ÖZETİ

90'GOL! Beşiktaş, Muci'nin 90+5. dakikada attığı golle skoru tayin etti.

64'Beşiktaş'ta Rafa Silva'nın içeri gönderdiği ortada Emirhan Topçu kafayla golü buldu. Ancak ofsayt bayrağı havaya kalktı. Gol geçersiz.

63'İkinci Sarı - Güray Vural

62'Güray'ın Rafa Silva'ya yaptığı faul VAR'da inceleniyor.

51'GOL! Antalyaspor, Samudio'nun golüyle maçta beraberliği yakaladı.

Maçta ilk yarı 2-1 sona erdi.

45'İlk yarının sonuna 1 dakikalık kayıp zaman işaret edildi.

43'Rashica'nın sağ kanattan ortasında topu savunma uzaklaştırdı.

Haberin Devamı

40'KAÇTI! Beşiktaş inanılmaz bir pozisyondan sonuç alamadı. Savunma arkasına atılan topa hareketlenen Rafa Silva, kalesini terk eden Piric'ten sıyrılıp ceza sahası sağ çaprazında şutunu kaleye gönderdi. Savunma yatarak müdahalede bulundu. Dönen topu alan Semih sağına çekip gol yapmak istedi ama bir kez daha savunma kayarak yerinde bir müdahalede bulundu.

23'GOL! Beşiktaş, Immobile'nin golüyle öne geçti. Semih Kılıçsoy, sol kanattan taşıdığı topla ceza sahasına girdi ve son çizgide pasını kale sahasına bıraktı. Immobile, tek vuruşla topu ağlara yolladı.

13' GOL! Beşiktaş, Immobile'nin golüyle maça dengeyi getirdi.

1'GOL! Antalyaspor, maça golle başladı. Orta alanda Gedson'un top kaybı sonrası ceza sahasında Van de Streek'in verdiği pasla Braian Samudio golü buldu.

Maç başladı.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Mert, Emirhan, Colley, Paulista, Svensson, Gedson, Musrati, Rafa, Semih, Rashica, Immobile

Antalyaspor: Piric, Kelven, Emrecan, Veysel, Güray, Erdal Rakip, Soner, Van de Streek, Erdoğan, Larsson, Samudio

Haberin Devamı