Gazete Vatan Logo
Şampiy10Filenin Sultanları yarı final maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları'nın yarı finaldeki rakibi kim olacak?

Filenin Sultanları yarı final maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları'nın yarı finaldeki rakibi kim olacak?

A Milli Kadın Voleybol Takımı Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda tarih yazıyor. Çeyrek finalde Çin’i geride bırakan Filenin Sultanları, Millilerimizin yarı finaldeki rakibi ise şimdiden sorgulanıyor. Peki, Filenin Sultanları yarı final maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları'nın yarı finaldeki rakibi kim olacak?

Filenin Sultanları yarı final maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları'nın yarı finaldeki rakibi kim olacak?

Filenin Sultanları rakiplerini teker teker eliyor. Çin ile karşı karşıya gelen millilerimiz 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Millilerimizin yarı finaldeki rakibi İtalya Sırbistan maçının galibi olacak. İtalya’nın turu geçmesi daha büyük olasılık olarak görülürken millilerimizin yarı finaldeki olası rakibi İtalya olabilir.

Filenin Sultanları’nın yarı final maçı ise 8 Ağustos 2024 Perşembe günü olacak. Müsabakanın başlangıç saati ise eşleşmelerin belli olmasının ardından duyurulacak. Karşılaşma 8 Ağustos günü ya saat 17.00’de ya da saat 21.00’de başlayacak.