Gazete Vatan Logo
Futbol'F. Bahçe isterse Hamit'i alır'

'F. Bahçe isterse Hamit'i alır'

F. Bahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım, dün basın mensuplarıyla biraraya geldi

'F. Bahçe isterse Hamit'i alır'

“Bugüne kadar yaptığımız 5 transferde de hiçbir Türk takımıyla karşı karşıya gelmedik. Kime ihtiyacımız varsa onu kadroya katarız. Hamit’le görüşmeler gerçekleştirdik. Bu transferin sonuçlanması hâlinde borsaya bildireceğiz.”

BAŞKAN Aziz Yıldırım’ın yokluğunda her taşın altına elini koyarak ağabeyini aratmayan asbaşkan Ali Yıldırım, dün basın mensuplarıyla biraraya geldi. Gazetecilerle yaptığı uzun sohbette şu ana kadar yapılan ve yapılması planlanan transferler hakkında önemli bilgiler veren Yıldırım, ezeli rakipleri G.Saray’a da mesaj yollamayı ihmal etmedi. Ali Yıldırım, “Başkanın sağlığı iyi. Şu an dinleniyor” diye başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“BUGÜNE kadar 5 oyuncu aldık. 5 transferi yaparken hiç Türk takımıyla karşı karşıya geldik mi? Hocamızın bize faydalı olacağına inandığı oyuncuyu alırız. Hocamız ile yönetim arasında herhangi bir problem yok. Hamit’le görüşmelerimiz oldu. F.Bahçe isterse Hamit’i alır. Transferin gerçekleşmesi halinde borsaya bildireceğiz. Transfer sezonunun bitmesine çok var. Gidenlerin yerine oyuncu aldık. Valencia da Tino Costa’yı satmak istiyor.

‘ŞARTLAR EŞİTLENDİ’

GEÇEN sene inanılmaz olaylar yaşadık. Başkanın çıkması, UEFA’nın kararını açıklaması, yeni sezonun başlaması, yeni bir hayatın başlaması... Artık önümüzü görüyoruz. Şimdi şartlarımız eşit. Geçen sene kiralık oyuncularla idare etmeye çalıştık. Şimdi ise milli oyunculara yöneldik. Egemen Korkmaz geldi, Reto Ziegler gitti. Emre gitti, Hasan Ali Kaldırım ile Avrupa tecrübesi olan Mehmet Topal geldi.

KUYT transferinde de biz istediğimiz kadar Kuyt da bizi istedi. Kuyt ile görüşmemizde ona stadımızı anlattım. ‘50 bin kişilik’ dedim, bana ‘52 bin 500 kişilik’ dedi. ‘Nereden biliyorsun?’ dedim. Çünkü takımı takip ediyor, oyuncuları takımı tanıyor. Para için gelmiyor, isteyerek geliyor. Bizi isteyen oyuncuları aldık.”

Haberin Devamı