Gazete Vatan Logo
Futbol'Cama yaklaştı pantolonunu indirdi ve...'

'Cama yaklaştı pantolonunu indirdi ve...'

Danimarka, ünlü futbolcu hakkında ortaya atılan bu iddialarla çalkalanıyor

'Cama yaklaştı pantolonunu indirdi ve...'

Kopenhag'da bir taksi şoförünün Danimarka'da yayın yapan BT gazetesine anlattığı olay büyük yankı buldu. Taksi şoförünün iddiasına göre Arsenal'in yıldız futbolcusu Nicklas Bendtner ve üç arkadaşı bir lokantada Arsenal'in Bayern Münih'le oynadığı müsabakayı izliyordu. Kadroya alınmayan Bendtner takımının deplasman seyahatini fırsat bilerek ülkesine gelmişti. Taksiye binen Bendtner ve arkadaşları iddiaya göre araca zarar vermeye başladı. Bunun üzerine 47 yaşında adı gizli tutulan şoför grubu dışarı atmak zorunda kaldı.

Taksiden atıldıktan sonra çılgına dönen Bendtner aracın camına yaklaştı, pantolonunu indirdi ve "Seni s.....ğim" diye bağırarak küfürler savurmaya başladı. Bunları yaparken de aynı zamanda çıkardığı kemeriyle taksiye vuruyordu. Dehşete düşen şoför taksi şirketini arayarak olayı bildirdi. Gazetenin ulaştığı taksi şirketinin yetkilileri şoförün telefonunu doğrulayarak "Evet kendisi bizi aradı fakat polise haber verme gereği duymadık. Bu bir saldırıdan çok bir grup sarhoş idyotun yaptığı şeylerdi" ifadelerini kullandı.

Bendtner cephesinden ise olaya herhangi bir açıklama gelmedi. Yıldız futbolcu daha önce de 2009 yılında bir gece kulübünden pantolonu düşmüş bir şekilde çıkarılırken görüntülenmiş ve büyük tepki çekmişti.

Haberin Devamı