Gazete Vatan Logo
BeşiktaşBir Kartal Ada'ya uçtu!

Bir Kartal Ada'ya uçtu!

Premier League'in yeni ekibi Hull City'nin, Allan McGregor transferi konusunda Beşiktaş ile anlaştığı iddia edildi

Bir Kartal Ada'ya uçtu!

Beşiktaş forması giyen deneyimli file bekçisi Allan McGregor için Hull City'nin ilgisi gün geçtikçe artıyor. Daha önce İngiliz temsilcisinin McGregor'u gündemine aldığı belirtilirken şimdi ise Beşiktaş ile transfer konusunda anlaşmaya varıldığı iddia edildi.

Premier League'de mücadele edeceği önümüzdeki sezon için kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Hull City'nin, Beşiktaş forması giyen deneyimli kaleci Allan McGregor için 1.8 milyon poundluk bir teklifte bulunduğu ve kulüplerin bu rakam üzerinden anlaştıkları iddia edildi.

Ayrıca aynı haberde, İskoç eldiveninin Hull City için sağlık kontrolünden dahi geçtiği belirtildi. McGregor'un yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş kafilesinde yer almaması ise iddiaları güçlendiren bir başka unsur oldu.

"MCGREGOR PREMIER LEAGUE İÇİN HEVESLİ"

31 yaşındaki deneyimli eldiven Allan McGregor'un transferi hakkında kısa bir açıklama da geçtiğimiz günlerde İskoç kalecinin menajeri Dave Baldwin'den gelmişti.

Görüşmelerin olumlu geçtiğini vurgulayan Baldwin, transferin önünde büyük bir engel kalmadığını belirtmiş ve " Allan hem Premier League'de hem de Steve Bruce'un yönetiminde oynamak için oldulça hevesli, bu yüzden görüşmeleri daha ileriye taşımamız gerekiyor" şeklinde konuşmuştu.

(sporx)

Haberin Devamı