Gazete Vatan Logo
Şampiy10Beşiktaş'ta sol kanat ve golcü harekatı!

Beşiktaş'ta sol kanat ve golcü harekatı!

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst sol kanat için gol ve asist katkısı yüksek bir oyuncu istiyor. Santrfor pozisyonuna ise Immobile gibi kısa sürede takıma uyum sağlayacak deneyimli bir golcü düşünülüyor.

Beşiktaş'ta sol kanat ve golcü harekatı!

Beşiktaş sezonun geride kalan bölümünde hem sol kanat hem de santrfor pozisyonunda sorun yaşadı. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un sol kulvarda görev verdiği isimler bir türlü istikrar yakalayamazken, genç golcü Mustafa Hekimoğlu da Ciro Immobile’ye alternatif olamadı.

BEŞİKTAŞ'TA 2 AYRILIK

Siyah-beyazlılar bu çerçevede arayışlara şimdiden başladı. Sol kanat ve golcü takviyesi için düğmeye basan Kartal’da Alex Oxlade Chamberlain ve Jean Onana ile devre arasında yolların ayrılmasının planladığı aktarıldı. Chamberlain’in bonservisiyle birlikte gönderilmesi, bulduğu şansları kullanamayan Onana’nın da Avrupa’da bir kulübe kiralanması düşünülüyor.

TRANSFER TALEPLERİ

Teknik patron Giovanni van Bronckhorst’un sol kanat için gol ve asist katkısı yüksek bir oyuncu istediği bildirildi. Santrfor pozisyonuna ise Immobile gibi kısa sürede takıma uyum sağlayacak deneyimli bir golcü düşünüldüğü kaydedildi.

Bu arada Giovanni van Bronckhorst’un Chamberlain ve Onana’ya Ziraat Türkiye Kupası maçlarında forma şansı tanıması bekleniyor. Hollandalı hocanın elden çıkarılmaları planlanan bu oyunculara kupada görev vererek satılmalarını kolaylaştırmaya çalışacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

STOPERDE FAVORİ İSİM EMİRHAN

Kartal’da Gaziantep FK maçının ilk dakikalarında sakatlanan ve sol arka adalesinde kısmi yırtık belirlenen Gabriel Paulista, Konyaspor’la 20 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak.

Galatasaray derbisine yetiştirilmesi planlanan Brezilyalı stoperin yokluğunda Emirhan Topçu’nun ilk 11’de görev yapması bekleniyor. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un savunmanın ortasında Uduokhai ile Emirhan’a şans tanımasına kesin gözüyle bakılıyor. Tayyip Talha’yı yedek soyunduracak olan Hollandalı hocanın maç içinde ihtiyaç halinde Al Musrati’ye de stoperde görev verebileceği aktarıldı.