Gazete Vatan Logo
Şampiy10Baran Alp Vardar ne kanseri (hastalığı)? Baran Alp Vardar kimdir, nereli, kaç yaşında?

Baran Alp Vardar ne kanseri (hastalığı)? Baran Alp Vardar kimdir, nereli, kaç yaşında?

İstanbulspor, 19 yaşındaki futbolcusu Baran Alp Vardar'a kanser teşhisi konulduğunu açıkladı. Peki, Baran Alp Vardar ne kanseri (hastalığı)? Baran Alp Vardar kimdir, nereli, kaç yaşında?

Baran Alp Vardar ne kanseri (hastalığı)? Baran Alp Vardar kimdir, nereli, kaç yaşında?

İstanbul ekibi, genç futbolcunun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Baran Alp Vardar'a kanser teşhisi konulduğunu ifade eden kulüp, "Biz hep seninle olacağız canımız Baran Alp Vardar. Altyapımızdan yetişmiş, A takımımızda görev almış, canımız Baran Alp Vardar’a yapılan tetkikler sonucu kanser teşhisi konmuş, tedavi sürecine başlamıştır. Daima seninle olacağız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü, genç futbolcu için sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı paylaştı. Paylaşımda "Geçmiş olsun Baran Alp Vardar. Sürecin çok iyi geçeceğine, her şeyin yolunda gideceğine inanıyoruz" denildi. 

Beşiktaş Kulübü de yaptığı açıklamada, "Sen çok güçlüsün, üstesinden geleceksin, seninleyiz Baran Alp Vardar" dedi.

Baran Alp Vardar kimdir, nereli?

İstanbulspor altyapısında yetişen Baran Alp Vardar, geçtiğimiz sezon profesyonel olmuştu. 19 yaşındaki savunma oyuncusu, İstanbulspor formasıyla çıktığı 3 Süper Lig maçında 106 dakika görev almıştı.

2 Haziran 2005 tarihinde doğmuş olan Baran Alp Vardar, İstanbulspor AS takımında, defans mevkiinde forma giymektedir. 191 cm boyunda olan ve sağ ayağını tercih eden Vardar, bu sezon itibarıyla ilk 11'de hiç maça çıkmamış, sarı veya kırmızı kart görmemiştir. Ayrıca, bu dönemde herhangi bir gol veya asist katkısı bulunmamaktadır.

Haberin Devamı