Gazete Vatan Logo
Şampiy103 Maçın İlk Yarı / Maç Sonucunu bildi, 26.056.13 oranla 632 bin 758 TL kazandı!

3 Maçın İlk Yarı / Maç Sonucunu bildi, 26.056.13 oranla 632 bin 758 TL kazandı!

Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazartesi bültenindeki 3 maça canlı bültenden ilk yarı/maç sonucu tahminlerinin yer aldığı bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

3 Maçın İlk Yarı / Maç Sonucunu bildi, 26.056.13 oranla 632 bin 758 TL kazandı!

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla oynayabilir, canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

Kuponu 90. dakika sonunda gelen golle tuttu

Misli üyesi, Arjantin Premier Lig’inin 2. tur etabında Atl Lanus-CA Tigre ve Atl Tucuman-Ind. Mendoza maçlarına İlk Yarı / Maç Sonucu 2/1 tercihlerine oynadı. Lanus, ilk yarıyı kendi kalesine attığı golle mağlup kapattı. İkinci yarı Salvio’nun sahneye çıkmasıyla dakikalar 70’i gösterdiğinde Lanus, skoru 2-1’e getirdi. Tigre ekibi 4 dakika sonra bu gole cevap verse de Lanus oyundan düşmedi ve 90. dakikada Bou’nun attığı golle kazanmayı bildi. Misli üyesi, böylece 28.50’lik oranı bildi.

Sonradan girdi galibiyeti getirdi

Atl Tucuman, maçın hemen başında yediği golle geri düştü. İkinci yarının başında üç oyuncu değişikliğiyle ev sahibi ekip ivmeyi kendi tarafına çevirdi. Gianluca Ferrari, 46. dakikada oyuna girdi ve 49 ila 54. dakikalarda attığı golle Atl Tucuman’a galibiyeti getirdi. Misli üyesi, böylece kuponundaki en yüksek oran olan 34.50’lik oranı bildi.

Haberin Devamı

İspanya final biletini ikinci yarıda attığı gollerle aldı

Misli üyesi, Paris’te düzenlenen Olimpiyat Oyunları’nda futbol yarı final maçında İlk Yarı / Maç Sonucu 1/2 seçeneğine oynadı. Fas, maçın 37. dakikasında attığı penaltı golüyle öne geçti. İspanya’da ise ikinci yarıda Barcelona’nın genç yıldızı Fermin Lopez sahneye çıktı. 65. dakikada attığı gol ve 85. dakikada attırdığı golle İspanya’ya final biletini kazandırdı. Misli üyesi, böylece 26.50’lik oranı bildi.

Misli üyesi, 3 farklı maçta İlk Yarı / Maç Sonucu tahminlerinde bulunarak toplamda 26.056.13’lük oran tutturarak 632 bin 758 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon

3 Maçın İlk Yarı / Maç Sonucunu bildi, 26.056.13 oranla 632 bin 758 TL kazandı