Gazete Vatan Logo
MagazinUzun bir aradan sonra setlere dönen Özgü Namal: Çalışmak güzeldir

Uzun bir aradan sonra setlere dönen Özgü Namal: Çalışmak güzeldir

Uzun yıllar sonra setlere dönen, hem bir dizide hem de reklam filminde rol alan Özgü Namal, çalıştığı için mutlu olduğunu söyledi

Uzun bir aradan sonra setlere dönen Özgü Namal: Çalışmak güzeldir

Önceki gün Nişantaşı City’s’de görüntülenen oyuncu, “Hızlı bir dönüş yaptım. Setleri özlemişim. Çalışmak her zaman güzeldir” dedi. 

AĞLATAN DANS

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız isimlerinden Ebrar Karakurt’un babası İsmail Karakurt, önceki akşam Balıkesir’de yapılan düğün töreniyle Vildan Çakar’la evlendi.

Düğünde halay çekip göbek atan voleybolcu ayrıca babasıyla “Bana Bir Masal Anlat Baba” şarkısı eşliğinde dans etti. Baba-kızın ağladığı anlar, izleyenleri duygulandırdı.

FİKRET'İN İNCİSİ

Aslı Bekiroğlu, “Kutsal Damacana” serisinin yeni filmi için kamera karşısına geçti. Bekiroğlu, “Kutsal Damacana 5-Zombi” adlı yapımda ‘İnci’ rolünü üstlendi.

Şafak Sezer’in Papaz Fikret’i canlandırdığı, ünlü komedyenin aynı zamanda senaryosuna da imza attığı film, 17 Ocak 2025’te vizyona girecek.

AÇIKHAVA'DA SENFONİK KONSER

Sibel Can, “An Epic Symphony İstanbul Night Flight” konserleri kapsamında önceki akşam Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluştu.