Gazete Vatan Logo
MagazinTatlı Küçük Yalancılar 5.bölüm fragmanında sürpriz-İzle

Tatlı Küçük Yalancılar 5.bölüm fragmanında sürpriz-İzle

Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Toprak'ın mahkemeye çıkacağı Tatlı Küçük Yalancılar 5.bölümünde Barış'ın dersleri bırakması, Aslı'yı şok edecek. İşte, Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümünden detaylar...

Tatlı Küçük Yalancılar 5.bölüm fragmanında sürpriz-İzle

Ekranlara yeni bir soluk getiren Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölüm fragmanı yayınlandı, kızları bekleyen yeni gelişmelerle ilgili ipucular ortaya çıktı. Üniversitede okuyan 5 kız arkadaşın beraber gittikleri bir parti sonucunda içlerinden birinin esrarengiz şekilde kayboluşuyla değişen hayatlarını ele alan Tatlı Küçük Yalancılar 5. bölümünde Açelya'nın kayboluşunun ardından tek şüpheli olarak gösterilen Toprak, mahkemeye çıkarılacak. Sürpriz sahneleriyle şaşırtacak dizinin yeni bölümü 3 Temmuz Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

5.bölümde neler olacak?

Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümünde; karakterlerin özel ilişkilerinde önemli gelişmeler yaşanırken, Toprak'ın mahkemeye çıkarılması, yeni bölümün temel konusu olacak. Her hafta gerilimli sahnelerin yaşandığı dizinin bu bölümünde; Açelya davasında birinci dereceden sorumlu tutulan Toprak mahkemeye çıkacak. Bakalım Toprak'ı mahkemede nasıl bir karar bekliyor? Tatlı Küçük Yalancılar 5. bölümünde Toprak'ın kaderini Vildan Güçlü'nın kapısına bırakılan paket mi değiştirecek? Dizinin yeni bölümündeki bir diğer gelişme de Barış'ın dersi bırakacak olması. Bu açıklama Aslı'yı şokı edecek! Barış okulu bırakacak mı?

Haberin Devamı

Dizinin Konusu

Tatlı Küçük Yalancılar; 5 yakın arkadaştan birinin aralarından kaybolmasıyla değişen hayatlarını ve bir anda kendilerini bir cinayet soruşturmasının baş tanıkları olarak bulmalarını anlatan gençlik dizisidir. Hayatlarının en deli dolu çağını yaşarken bir yandan da tehlikeli ve gizemli bir düşmanla baş etmeye çalışan dört yakın arkadaşın dostlukları, aile bağları, okul hayatları ve aşkları ekrana getirecek olan "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisi, Warner Bros'un beş sezondur devam eden ve dünyaca izlenen Pretty Little Liars isimli diziden uyarlanıyor.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 5.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN