Gazete Vatan Logo
MagazinTanem’le kahve arası!

Tanem’le kahve arası!

CNN Türk’te “İki Kahve Arası” programıyla izlediğimiz başarılı sunucu Tanem Sivar, stiliyle de dikkat çeken bir isim. “Hayatım değiştikçe stilim de değişiyor” diyen Sivar’ın gardrobuna ALL dergisi keşfe çıktı.

Tanem’le kahve arası!

Televizyonların genç sunucusu Tanem Sivar, aslında tam bir ALL kızı. Neşeli, iyi giyiniyor, sosyal çevresinde seviliyor... Küçük yaşta sinemaya ve özellikle eski Hollywood filmlerine olan merakı, kostümlerine hayranlığı, modaya olan merakını pekiştirmiş. Modaya bakışını ve stilini hayatının her alanına nasıl yansıttığını kendisinden dinliyoruz.

KİŞİSEL STİLİ

“Sade, doğal ama yeri geldiğinde eğlenceli bir stilim var. İşim, aşkım, hayatım, yaşım ve her şey giyimime, stilime yön veriyor. Ben ve hayatım değiştikçe her şey beraberinde farklı şekiller alıyor. Deri pantolonlar, etek, şort, ceket, mavi ve beyaz gömleklerle dolu gardırobum. En çok yatırım yaptığım parçaysa deri ceket. Moda dünyasında beni en çok heyecanlandıransa modanın dışına cesurca ve çılgınca çıkabilenler. Zeynep Tosun, Hakan Yıldırım, Selim Baklacı, Elif Cığızoğlu ise en sevdiğim tasarımcılar. Hepsi yaptıkları işe karakter ve ruhlarını yansıtıyorlar ve sürekli üretiyorlar.”

TELEVİZYON VE MODA

“Sürekli kamera karşısında olunca anladım ki, sadelik en güzeli. Çünkü televizyon çok abartılı bir dünya ve aslında hayatta giymeyeceğiniz şeyler ekranda yeri geliyor su gibi akıyor. Yine de seçimlerimi artık daha sade kıyafetlerden yana kullanmaya başladım. Televizyon demişken beyazperdede en beğendiğim isim Cate Blanchett. Bence müthiş bir tarzı var, çok beğeniyorum. ”

Haberin Devamı

Tanem’le kahve arası

AKSESUAR SEÇİMİ

“Gümüş takılar favorim. Antika gümüş yüzüklere bayılıyorum. Kıyafetlerimle aksesuarlarımın uyumuna dikkat ederim fakat hepsinin farklı zamanlarda farklı öncellikleri oluyor.”

GÜZELLİK VE BAKIM

“Ayda bir hamama giderim ve mutlaka cilt bakımı yaptırırım. Bol bol su içmeyi ihmal etmem. Ben doğal güzellik ürünlerine düşkünüm. Cildim için badem sütü, zeytinyağı, defne sabunu gibi ürünleri kullanıyorum. Makyajda ise M.A.C ve Benefit ürünlerine bayılıyorum.”

SIRADAN BİR GÜNÜ NASIL GEÇİYOR

“Spor ile başlarım güne. Çekimlerim varsa zaten tüm günümü alır. Birçok arkadaşımın da orada yaşadığı sıcak ve samimi bir mahallede oturuyorum. Onlarla sık sık buluşup kahve içeriz, yürüyüşler yaparız. Evimdeysem güzel bir müzik açar, kitap okurum. Kedim de yanımda olur. Daha ne olsun?”

Haberin Devamı

Tanem’le kahve arası

TANEM’LE KISA KISA

- Kişisel bir stil tüyosu verir misiniz?

Hep rahat ve kendimi iyi hissettiğim parçalar içinde hayatımı yaşamak.

- Asla giymem dediğiniz ne var?

Kürk.

- Asla takmam dediğiniz ne var?

Kocaman taşlı halka küpeler.

- Bugüne kadar aldığınız en iyi ve en kötü moda tavsiyesi?

Bu konuda pek tavsiye almıyorum ama Deniz Marşan ve Başak Fransez’e her zaman fikirlerini sorarım.

- Gardırobunuzdaki en önemli parça?

Annemin üniversite yıllarından kalan ne varsa.

Tanem’le kahve arası