Gazete Vatan Logo
MagazinSimge Ünal'dan sitem: Herkese 'model' denilmemesi gerekiyor

Simge Ünal'dan sitem: Herkese 'model' denilmemesi gerekiyor

Dubai Fashion Week'e davet edilen Simge Ünal son dönemde Türkiye'de iyi modellerin çıkmadığı yönündeki yorumlarla ilgili konuştu.

Simge Ünal'dan sitem: Herkese 'model' denilmemesi gerekiyor

Simge Ünal, geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yıl da Dubai Fashion Week'e davet edildi. 1-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliklerin kırmızı halısında boy gösterecek model, giyeceği kıyafetler için şimdiden hazırlıklara başladı.

Geçtiğimiz sene Türkiye'den davet edilen tek isim olan Ünal, Dubai'de defileleri takip ederken bir yandan da tatil yapacak.

"PODYUMA DEĞİL, İZLEMEYE GİDİYORUM"

Gazetecilerle bir araya gelerek Dubai'yi çok sevdiğini dile getiren model, "Podyuma değil, izlemeye gidiyorum. Dünya çapında bir etkinliğe davet edilmekten dolayı mutluyum" dedi.

Son dönemde Türkiye'de iyi modellerin çıkmadığı yönündeki yorumlara Ünal, "Bu aslında dünyanın sorunu... Artık son yıllarda sosyal medyanın da etkisiyle herkes model olduğunu iddia ediyor. Meslektaşlarım ise oyunculuk için modelliği kullanıyor" dedi.

"BAZI MESLEKTAŞLARIMIZ ÇOK DÜŞÜK BÜTÇELERE ÇIKIYOR"

Sözlerine; "İyi modeller her zaman var ama 10 yıl önceki gibi değil" şeklinde devam eden ünlü isim; şu ifadeleri kullandı:

Bir de bazı meslektaşlarımız çok düşük bütçelere çıkıyor ve bu yüzden de modellik kriteri aranmaksızın firmalar bu isimlerle çalışabiliyor. Ama herkese model denilmemesi gerekiyor.

Haberin Devamı