Gazete Vatan Logo
MagazinŞeref Meselesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Şeref Meselesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kanal D'nin heyecanla takip edilen dizisi Şeref Meselesi son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Yiğit, Elif'in ona "Amca" demesi ile ciddi bir duygusal bir çöküş yaşamıştı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Şeref Meselesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin heyecanla takip edilen dizisi Şeref Meselesi son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Yiğit, Elif'in ona "Amca" demesi ile ciddi bir duygusal bir çöküş yaşamıştı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Şeref Meselesi yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

ŞEREF MESELESİ BÖLÜM FRAGMANI

Yiğit, Elif'in ona "Amca" demesi ile ciddi bir duygusal bir çöküş yaşar!

Yiğit, yıllar sonra mahalleye dönmek zorunda kalıyor ve kızını karşısında gören Yiğit, Elif’in ona “Amca” demesi ile ciddi bir duygusal bir çöküş yaşarken, başına gelecek asıl yıkımın farkında bile değildir.

"Şeref Meselesi"nde bu hafta; Yiğit, yıllar sonra mahalleye dönmek zorunda kalıyor.

Yiğit’in gidişinin üzerinden tam 4 yıl geçmiş ve mahalledeki hayatlarda da pek çok değişiklik olmuştur. Seyhan’ın cezaevinden kaçışı ise her şeyin bir anda değişmesine sebep olur. Seyhan intikam için Emir ve ailesinin peşine düşer, Yiğit ise yurtdışından döner ve beklenmedik bir anda Seyhan’ın karşına çıkar.

Yıllar sonra kızını karşısında gören Yiğit, Elif’in ona “Amca” demesi ile ciddi bir duygusal bir çöküş yaşarken, başına gelecek asıl yıkımın farkında bile değildir.

Haberin Devamı

Şeref Meselesi Final Tarihi Belli Oldu!

Biri kanun adamı, diğer ise yer altı dünyasında yavaş yavaş yükselen iki kardeşin hayatlarını ve birbirlerine karşı girdikleri mücadeleyi konu alan Şeref Meselesi’nin sezon finali tarihi belli oldu.

İtalya’da 6 sezon yayınlanan Onore de Rispetto adlı diziden uyarlanan Şeref Meselesi, 17 Mayıs 2015 tarihinde ekranlara gelecek 26. bölümü ile sezon finali yapacak.