Gazete Vatan Logo
MagazinŞeref Meselesi 26.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şeref Meselesi 26.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizisi Şeref Meselesi 26.bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Şeref Meselesi'nin yeni bölümünde neler yaşanacak! Şeref Meselesi 26.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerin olan Şeref Meseles'inde heyecan 26.bölüm ile kaldığı yerden devam ediyor. Şeref Meselesi'nin yeni bölümünde neler yaşanacak! Kardeşi Emir ile işbirliği yapıp Seyhan'ı yakalanyan Yiğit yeni bölümde neler yapacak! Şeref Meselesi 26.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Şeref Meselesi son bölüm özeti

Mahallede Yiğit’in dönüşüyle büyük bir sevinç yaşanır. Yıllar sonra kızının karşısına amcası olarak çıkan Yiğit duygu dolu anlar yaşar.

Yiğit’in gidişi herkesi çok derinden sarsar; özellikle de, Emir’i. Selim ve Mürüvvet’in nikah gününde ise, Derya büyük bir çılgınlığa kalkışır.

Aradan geçen 4 yıl içinde mahallede herkes hayatını bir şekilde yoluna koyar. Ancak, Yiğit ve Sibel’in yokluğu hala hissedilmektedir.

Seyhan ise cezaevinden kaçmayı başarır ve intikam için harekete geçer. İlk durağı da Hakkı olur. Haberlerde Seyhan’ın kaçtığını öğrenen Yiğit beyninden vurulmuşa döner. Seyhan’ın Hakkı’dan sonraki hedefinin ailesi olduğunu farkında olan Yiğit hemen hareket geçer ve İstanbul’a geri döner.

Haberin Devamı

Mahallede Yiğit’in dönüşüyle büyük bir sevinç yaşanır. Yıllar sonra kızının karşısına amcası olarak çıkan Yiğit duygu dolu anlar yaşar. Seyhan’a tuzak kuran Yiğit başarılı olur. Sonunda Seyhan’la karşı karşıya gelirler. Bu sırada Emir’in eline Hakkı’yı bitirecek deliller geçer.

Şerek Meselesi son bölümü izle