Gazete Vatan Logo

'ROK'a tepkiyi gördük!'

Nazlı Ilıcak ve Nagehan Alçı arasında tansiyon yine yükseldi...

'ROK'a tepkiyi gördük!'

Dört Bir Taraf'ta dün gece yine Nazlı Ilıcak ve Nagehan Alçı arasında ipler gerildi...

Ergenekon tahliyeleri konuşulurken, Nagehan Alçı; "Ergenekon çok doğru yerden başladı. Ama somut deliller edinilemedi. Keşke küçük küçük davalar açılsaydı, bütün bunlar ayrı ve somut bir şekilde ilerleseydi... Ama bir hayalet yaratıldı!" dedi. Bunun üzerine Kadri Gürsel, "Bu eleştirilerinizi hükümete bildirdiniz mi?" diye sordu. Söze giren Nazlı Ilıcak, "O hükümete paralel!" diyince ortam gerildi.

Anket

Nagehan Alçı, Nazlı Ilıcak için 'Cemaatin sözcüsü' diyor. Bu görüşe katılıyor musunuz?

Evet
Hayır
Kararsızım






Tartışmaya dahil olan Abdülkadir Selvi, "Biz seçilmişlerle paralel olabiliriz, siz cemaatle paralelsiniz" dedi. Ona destek veren Alçı, Ilıcak'a "Siz, o çetenin sözcüsü konumundasınız" diye cevap verdi.

SİZ SOKAĞA ÇIKIYOR MUSUNUZ?

Bunun üzerine Nazlı Ilıcak, Alçı'ya "Hükümet muhalefete düşünce ne yapacaksın?" diye sordu. Alçı da görüşlerininin tutarlı olduğunu iddia etti ve Nazlı Ilıcak'ın eski yazılarına taş atarak, "Beni kendinizle karıştırmayın. Tayyip Erdoğan'la ilgili bugünü anlatan yazılarınız var geçmişte. O zaman kendinizi bu kadar dışarda hissetmiyordunuz herhalde. Bu kadar duygusal tepkileriniz yoktu."

Ilıcak, "Komik oluyorsun. Herkes her şeyin farkında?" diye sorunca, Alçı da, "Kim farkında? Siz sokağa çıkıyor musunuz? Dar çevrenizden çıkıp sokağa çıksanız, tepkiyi görürsünüz!" diye cevap verdi. Ilıcak ise, "Bana tepkiyi gör diyorsun, bugün ROK'a tepkiyi gördük" diyerek Rasim Ozan Kütahyalı'ya yapılan saldırıyı hatırlattı.

Sabah Gazetesi yazarı Kütahyalı, dün arabasıyla Yenibosna'dan geçerken bir grup protestocu tarafından saldırıya uğramıştı...







Haberin Devamı