Gazete Vatan Logo
MagazinParamparça 48. bölüm fragmanı yayında-izle

Paramparça 48. bölüm fragmanı yayında-izle

Star Tv ekranının merakla beklenen dizisi Paramparça 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Paramparça 48. bölümde Dilara ve Cihan dertleşmek için yedigöller'e gider. Paramparça 48. bölüm'de Canan'ın yaptıklarını duyan Harun çılgına dönecektir. Nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitleyecek olan Paramparça 48. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Paramparça 48. bölüm fragmanı yayında-izle

PARAMPARÇA 48. BÖLÜM ÖZETİ

Dilara bebeği doğuracak mı?

Hamileliğini herkesten saklayan Dilara’nın ultrason resimlerini tesadüfen bulan Cihan, soluğu Dilara’nın yanında alır. Artık ilişkilerdeki tüm dengeler değişecektir. Çocuğu aldırmak için kanuni süreyi geçen Dilara artık bir karar vermek zorundadır.

Gülseren kendini kaybediyor!

Gülseren’e karşı olan hisleri yeniden alevlenen Özkan, Gülseren ve Cihan arasındaki gerginlikten cesaret alarak umutlanır. Gülseren ise yaşadığı bütün sıkıntıların patlamasını hiç beklemediği bir şekilde yaşar. Rastgele tanık olduğu bir olaya kayıtsız kalamaz ve başı derde girer.

Ölümle burun buruna

Dilara’ya bir türlü ulaşamayan ve onu artık tamamen kaybettiğine inanan Harun, tüm bu olanların sorumlusu olarak gördüğü Candan’ın peşine düşer. Candan, Yıldırım ve Cihan’ın koruması altında olmasına rağmen, hiç beklemediği bir yerden darbe alır. Candan ölümle burun burunadır...

Yayın Günü: 11 Ocak Pazartesi

Yayın Saati: 20.00

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Cihan, ailesini paramparça eden Harun’dan intikam almakta kararlıydı. Çekmeceden silahını çıkartan Cihan’ı durduran kişi Yıldırım oldu. Bu esnada silahın patlamasıyla yürekler ağıza geldi. Her ikisinin de yara almadan kurtulduğu bu sahne, izleyenleri ekrana kilitledi.
Dilara’nın yalıyı terk etmesi, Yıldırım’ın Candan ile olan ilişkisi, Hazal’ın bir gece kulübünde yine başını belayı sokması dizinin temposunu bir an olsun düşürmeyen sahnelerdi. Son sahnede ise Dilara’nın Cihan’dan sakladığı hamileliği ortaya çıktı. Cihan, Dilara’nın ultrason sonuçlarını görmesiyle büyük bir şok yaşarken, bu sahne sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.
NURGÜL YEŞİLÇAY'IN YERİNE YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU
Şubat ayında Paramparça'ya veda ecek olan Nurgül Yeşilçay'ın boşluğunu dolduracak isim belli oldu. Daha önce ''Bir Bulut Olsam, Behzat Ç. ve Şeref Meselesi'' gibi dizilerde oynayan Şükran Ovalı Paramparça 53. bölümle birlikte diziye dahil olacak.Nurgül Yeşilçay'ın yerine Şükran Ovalı'nın oynamasını isteyen kişi ise dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya.

Haberin Devamı